Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Lokale radiopresentator DJ Marc reageert op klacht van premier De Croo: “Geen kwade bedoelingen. Het was een domme uitspraak”:

DJ Marc van de lokale radiozender Waregem1 heeft gereageerd op de klacht die premier De Croo tegen hem ingediend heeft. De man spoorde woensdag zijn luisteraars aan om te proberen de premier “neer te knallen” in de nasleep van de moordpoging op de Slovaakse premier Fico.

» Charles De Ketelaere recht de rug na verloren bekerfinale: “In de voetsporen van Eden Hazard treden zou mooi zijn”:

Atalanta verloor woensdagavond de Italiaanse bekerfinale van Juventus (0-1), een dag later riep de plicht alweer voor Charles De Ketelaere. De Rode Duivel moest de verzamelde pers te woord staan op de persdag voorafgaand aan de Europa League-finale van volgende week tegen Bayer Leverkusen. “We willen geschiedenis schrijven.”

» Officieel: voetbalclub KV Oostende vraagt faillissement aan na mislukte overname:

Geen “mirakeloplossing” voor KV Oostende. Een overname van de kustploeg komt er dus niet, waardoor het verdict hard is: de aanvraag van het faillissement.

» Diamanten bruiloft voor Hubert (83) en Christiana (83):

Hubert Peersman en Christiana Van de Vreken, allebei 83 jaar, vieren dit jaar hun zestigste huwelijksverjaardag. Daarvoor ontvingen ze felicitaties en attenties van het koninklijk paleis en van het gemeentebestuur van Temse uit handen van burgemeester Hugo Maes (CD&V).

» “Hij was een groot burgemeester, hij zal een passend eerbetoon krijgen”: Brugge rouwt om overleden ereburgemeester Patrick Moenaert:

Oud-burgemeester Patrick Moenaert krijgt een begrafenisplechtigheid in de Sint-Salvatorskathedraal op zaterdag 25 mei. Er komt ook een rouwregister en een laatste groet. “Hij was een groot burgemeester, hij zal dus ook een passend eerbetoon krijgen”, zegt huidig burgemeester Dirk De fauw(CD&V).

» Stressfactor in Sint-Jozefscollege groot succes:

Het Sint-Jozefscollege in Aarschot organiseerde deze week Stressfactor, een eigen festival. Leerlingen konden er genieten van workshops en andere leuke activiteiten, zoals het concert van Boef.

» Onderzoek naar home invasion in Deurne, daders slaan slachtoffer met kolf van wapen:

De Antwerpse recherche onderzoekt twee home invasions die zich de afgelopen week afspeelden in Deurne. Er wordt bekeken of er een link is tussen de twee feiten. In de Venneborglaan kreeg een slachtoffer slagen.

» Bromfietser in overtreding had net 32 gram marihuana gekocht:

Op woensdag 15 mei voerde de politiezone Vlas (Kortrijk-Kuurne-Lendelede) controle uit op bromfietsers die op het Guldensporenpad in Kortrijk reden, terwijl dit voor hen verboden is. De controles gebeurden samen met de bijzondere veldwachters van de provincie. Een dergelijk pad is eigendom van de provincie, vandaar dat zij daar ook kunnen optreden en verbaliseren.

» VOORBESCHOUWING RIT 13. Vlakker wordt een rit niet, kan Tim Merlier deze keer Jonathan Milan kloppen in Giro?:

Vlak, vlakker, vlakst. De dertiende rit van deze Giro telt geen enkele hindernis en is spek voor de bek van de sprinters. Kan Tim Merlier de maat nemen van Jonathan Milan en de stand in de sprints op 2-2 zetten?

» ASSISEN. Krzysztof Kwiatkowski schuldig aan doodslag:

Na een beraad van 3,5 uur heeft de Antwerpse assisenjury Krzysztof Kwiatkowski schuldig verklaard aan doodslag. Hij was zelf blijven ontkennen, maar de jury vond het bewezen dat hij op 12 december 2020 Halina Marciniak doodstak in haar eigen appartement in de Memlingstraat in Antwerpen.

» GETEST. De make-upcollectie van ‘Bridgerton’: “Een bal? We wanen ons eerder in de ruimte”:

Nu het derde seizoen bijna van start gaat, lanceert Kiko Milano hun limited edition Bridgerton collectie. Een resem make-up die ons moet meevoeren naar de prestigieuze bals van de Britse high society. Maar schitteren we op dat bal of verandert onze koets voor we er zijn in een pompoen? Wij kozen vijf make-upproducten uit en deden de test.

» Kenny Molly valt aan in Vierdaagse van Duinkerke:

Kenny Molly trok met drie concurrenten vroeg in de aanval in de derde rit van de Vierdaagse van Duinkerke. Sam Bennett won de massaspurt. Milan Fretin werd tweede. Hij staat ook tweede in de rangschikking. (tvm)

» Huis onbewoonbaar na uitslaande brand:

Een huis in de de Opperstraat is onbewoonbaar nadat er donderdagnamiddag een zware brand woedde. Het vuur ontstond rond 14.30 uur. Toen de brandweerkorpsen van Sint-Truiden en Hasselt arriveerden was het huis al in een dikke rookwolk gehuld.

» Tongenaar krijgt 5 jaar cel voor drugslabo in woning:

Een 44-jarige Tongenaar is veroordeeld tot vijf jaar cel, een boete van 16.000 euro en een verbeurdverklaring van 250.000 euro voor het installeren van een BMK-labo in zijn woning. Zelf hield hij vol dat hij het huis verhuurde aan een onbekende man. Twee andere betichten zijn ook veroordeeld voor hun rol bij het lab.

» Chinees koppel blaast leegstaand restaurant ’t Vosken nieuw leven in: Lychee Garden opent vrijdag de deuren:

Langs de Meensesteenweg, op de plek waar vroeger restaurant ’t Vosken was, openen Lidan Ju (46) en Sheng Long (45) de deuren van hun nieuw Aziatisch restaurant Lychee Garden. “Men kan hier smullen van tal van gerechten, maar ook meenemen is mogelijk.”

» Dampoort wordt morgen aangepast: betere afstelling van verkeerslichten moet files verlichten:

Vrijdag worden de verkeerslichten aan Dampoort opnieuw afgesteld en de laatste detectielussen aangebracht. Dat bevestigt Wegen en Verkeer, de beheerder van de drukke rotonde. Dat moet de doorstroming van het verkeer via Dampoort verbeteren en de files verkorten.

» Ook dat nog: rechter bevriest rekeningen Standard en legt beslag op alle eigendommen van eigenaar 777 Partners:

Het blijft maar duren. Eén dag nadat bekend geraakte dat Pierre Locht zijn ontslag heeft ingediend als CEO, zit Standard alweer met een nieuw probleem. De rechtbank van eerste aanleg in Luik heeft bewarend beslag gelegd op alle eigendommen van 777 Partners in België, inclusief de rekeningen en activa van Standard.

» VIDEO. En plots werd de gashendel helemaal open getrokken: Giro-peloton even in het rood door Bahrain Victorious:

Geen verschuivingen in het algemene klassement van de Giro tijdens de twaalfde etappe, die werd gewonnen door vluchter Julian Alaphilippe. Toch werd het nog even warm in het peloton. Op weg naar het laatste klimmetje van de dag draaiden de mannen van Bahrain Victorious de gashendel volledig open in dienst van kopman Antonio Tiberi.

» Met Milow en Emma Bale: Kampvuurconcerten aan Kasteel van Horst gaan van start:

Donderdagavond trapt Milow de zevende editie van de Kampvuurconcerten af. Het festival in de schaduw van het Kasteel van Horst duurt nog tot 9 juni en pakt uit met namen als Raymond van het Groenewoud, Emma Bale en Trixie Whitley.

» Gemeente frist winkelkern op: “Nog meer handelszaken aantrekken”:

Kleurrijke banners, een digitaal scherm en ledverlichting sieren het straatbeeld in het winkelkerngebied van Essen. “Met deze investeringen hopen we nog extra winkels aan te trekken”, reageert burgemeester Gaston Van Tichelt (CD&V).

» LIVE EERSTE KLASSE. RWDM beëindigt samenwerking met CEO, Antwerp dicht bij akkoord over nieuwe linksachter:

Het Belgische voetbal draait op volle toeren. Mis geen nieuwtje uit de vaderlandse (beker)competitie in deze livefeed.

» Martha blaast 100 kaarsjes uit op verjaardagstaart:

Op 15 mei vierde Martha Markey haar honderdste verjaardag. Ze deed dat in het bijzijn van haar familie en medebewoners van woonzorgcentrum ’t Ponton in de badstad.

» Veel volk geniet van jubileumbraderie, lekkers en livemuziek bij woonzorgcentrum Amandina:

De hemel klaarde net op tijd op voor de start van de jubileumbraderie van woonzorgcentrum Amandina. Veel familie en buren van bewoners zakten donderdag tussen 14 en 17 uur af naar Gooreind.

» VIDEO. Julian Alaphilippe overladen met knuffels na eerste ritwinst in de Giro: “Maar de manier waarop was niet gepland”:

Julian Alaphilippe kan nog winnen. De ex-wereldkampioen rondde een aanval van liefst 138 kilometer solo af door zijn metgezel Mirco Maestri eraf te rijden op het laatste klimmetje. Na afloop reageerde de Fransman emotioneel.

» Mauri Vansevenant in vroege vlucht in Giro:

Mauri Vansevenant tekende present in de vroege vlucht tijdens de twaalfde etappe van de Giro. Zijn ploegmaat Julian Alaphilippe flitste solo naar de bloemen. Vansevenant kwam als 74ste over de finish. (tvm)

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium