Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» LIVE. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne:

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne doet Europa en de wereld daveren op zijn grondvesten. Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de voet.

» LIVE. Volg hier alle nieuws over de oorlog in de Gazastrook:

De spanningen blijven hoog oplopen in het Midden-Oosten: niet alleen door de oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook, maar ook in de bredere regio staan de zenuwen strak gespannen. Volg alle ontwikkelingen hier live!

» Voetgangster (53) lichtgewond na aanrijding door auto in De Panne:

Een 53-jarige vrouw uit Veurne is woensdagochtend lichtgewond geraakt bij een aanrijding in De Panne. De voetgangster werd er even voor 10 uur aangereden door een 41-jarige man uit Kortrijk in zijn Mercedes V. Dat gebeurde ter hoogte van het kruispunt van de Zeelaan met de Duinkerkelaan. Wat er precies gebeurde wordt onderzocht door politie Westkust. In ieder geval bleef de voetgangster bij bewustzijn en liet de politie een ziekenwagen ter plaatse komen. De vrouw klaagde van pijn aan de rug en werd met de ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht. Aan de auto was er geen schade.

» Charlotte (24) maakt in eigen dorp kortfilm met internationaal gezelschap: “Ik hoor het enthousiasme bij de buren”:

Opkomend regisseur Charlotte Verminck (24) uit Middelburg is deze week gestart met de opnames van haar kortfilm ‘Mind of thoughts’, een internationale filmproductie die gaat over de sterke invloed van onze gedachten op ons dagelijks leven. De Maldegemse deelgemeente speelt alvast een mooie bijrol.

» Honderden mensen ziek na bezoek aan feesttent in Stuttgart:

Honderden mensen die afgelopen weekend naar een lentefeest in Stuttgart zijn gegaan, hebben maag- en darmklachten gekregen. De gemeente Stuttgart spreekt volgens plaatselijke media van een enorme uitbraak, met zeker driehonderd mensen met klachten.

» Inbraak in containerpark leidt tot celstraf:

Een 50-jarige man uit Herenthout kreeg van de rechtbank in Turnhout een straf voor een inbraak in het recyclagepark in Geel.

» Patiënt OPZ veroordeeld voor verwonden medebewoner en verpleger:

Een 43-jarige man uit Geel is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 12 maanden voor twee gevallen van agressie in het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum (OPZ) in Geel.

» Man (66) wordt onwel, broer kan ongeval niet meer vermijden:

Een 66-jarige man die onwel werd achter het stuur van zijn wagen raakte dinsdagmiddag betrokken bij een verkeersongeval in Koksijde. Zijn broer die naast hem zat probeerde het ongeval nog te vermijden maar dat lukte niet.

» Eentje voor de Eurosong-fans: nieuwe naam aangekondigd voor de Gentse Feesten:

Eurosong-legende Johnny Logan komt naar de Gentse Feesten. Dat maakt de organisatie van het Sint-Baafsplein woensdag bekend.

» Nieuwe videogidsen moeten Brusselse stadhuis nog toegankelijker maken: “Bezoekers kunnen gebouw op eigen tempo ontdekken”:

Vanaf zaterdag kunnen bezoekers via de nieuwe interactieve videogidsen het Brusselse stadhuis ontdekken. In totaal staan er 23 bezienswaardigheden op de planning en is er zowel een volwassenen- als een familieparcours. “De uitleg is duidelijk en niet al te moeilijk. We zien de meerwaarde er absoluut van in.”

» Wensambulance brengt terminaal zieke Jacqueline (71) naar concert van Clouseau: “Hun muziek heeft me heel erg aangegrepen”:

De 71-jarige Jacqueline Gijbels uit Booischot (Heist-op-den-Berg) zag dinsdag een wens in vervulling gaan. Dankzij Wens ambulancezorg uit Tongeren kon de terminaal zieke vrouw in Diest een concert van Clouseau bijwonen, inclusief een ontmoeting met Koen en Kris Wauters. “Het was prachtig”, zegt ze.

» Kunstenaar Willy Peeters geeft postuum audiorondleiding langs belangrijkste beelden: “Vlak voor zijn dood sprak hij de verhalen in”:

Het overlijden van Leuvens kunstenaar Willy Peeters (66) kwam afgelopen zomer hard aan. Zijn beelden typeren het Leuvense straatbeeld. Naar aanleiding van zijn verjaardag wordt nu een wandel- en fietsroute geopend met audiotour langs zijn belangrijkste beelden. En die audiotour sprak de kunstenaar zelf nog in vlak voor zijn dood.

» Jesse Vandenbulcke en Lotte Claes met nationale ploeg naar Tsjechië:

Jesse Vandenbulcke en Lotte Claes treden met de nationale ploeg aan in de vierdaagse Gracia Orlova (25-28 april). Ook Julie Brouwers, Marieke Meert, Tess Moerman en Emma Siegers zijn geselecteerd. (tvm)

» Ook volgende week stakingsacties gepland in Belgische gevangenissen:

Het gemeenschappelijk vakbondsfront van ACOD, ACV en VSOA organiseert ook komende week nieuwe acties in de Belgische gevangenissen. Dat meldt vakbondsman Eddy De Smedt (VSOA) woensdag. De vakbonden protesteren daarmee onder meer tegen overbevolking en het personeelstekort.

» Groeningepark wint Prijs Publieke Ruimte:

In Antwerpen zijn de laureaten van de Prijs Publieke Ruimte bekendgemaakt. Kortrijk viel in de categorie stedelijke projecten in de prijzen met het Groeningepark, dat vorig jaar transformeerde van een grijze parking naar een groene oase in de stad.

» SV Wevelgem City neemt straks afscheid van kampioenenmaker David Decock:

 Zaterdagavond aan huis tegen kampioen Diksmuide zit T1 David Decock voor de laatste keer op de Wevelgemse bank. Het paars-witte bestuur besliste om na dit seizoen een einde te maken aan de samenwerking. David Decock kwam vorig seizoen in plaats van de ontslagen T1 Dylan Vanhaverbeke en loodste Wevelgem naar de titel. Momenteel zijn er nog geen lopende gesprekken met andere trainers. De eventuele kandidaten kunnen hun cv opsturen naar de club. (fvm)

» Antwerpen niet akkoord met vraagprijs van Infrabel voor terrein van toekomstig Spoorpark :

De realisatie van het Spoorpark tussen de Antwerpse wijk Zurenborg en de Luitenant Naeyaertplein in Borgerhout botst op een discussie over de prijs van de grond. De stad Antwerpen is niet bereid de prijs te betalen die spoorwegbeheerder Infrabel vraagt.

» Union-coach Alexander Blessin pept groep op voor clash tegen Antwerp met… video’s van City en Jordan: “Het gaat erom hoe je terugvecht”:

“Dit tweeluik tegen Antwerp wordt bepalend voor ons.” Union-trainer Alexander Blessin heeft zijn ploeg op scherp gezet na de vier opeenvolgende nederlagen in deze Champions’ Play-offs.

» Minder huwelijken, meer appartementen en langer studeren: bekijk hier hoe je gemeente in tien jaar tijd veranderde:

Voor een goed huwelijk moet je niet in Gent zijn. Een lezing over deeltjesversnellers of Immanuel Kant zal minder volk trekken in Limburg. En dan is er nog een verrassende gemeente met de meeste immigranten. Dat, en nog veel meer, blijkt uit de cijfers van Statbel, dat elke tien jaar de Belgische bevolking in kaart brengt.

» Grote controle met drugshonden aan station van Diksmuide: “Gericht tegen overlast van vechtpartijen en drugsbezit”:

De politie Polder hield woensdagmiddag samen met de politieschool, Securail en De Lijn een grote controleactie in het station van Diksmuide. Daarbij werd iedereen gecontroleerd en werden ook twee drugshonden ingezet. De actie was gericht tegen overlast allerlei: aan het station vinden regelmatig vechtpartijen plaats tussen scholieren en er is ook sprake van druggebruik. Met name de zombiedrugs flakka wordt er gebruikt. “De controle is gericht tegen overlast allerlei. We willen maximaal inzetten op de veiligheid aan het station”, zegt commissaris Toon Fonteyne.

» Bas Mbye verlengt tot 2025 bij FC Knokke:

FC Knokke heeft het contract van Bas Mbye met één jaar verlengd. De aanvaller streek vorige zomer neer in Knokke en wist dit seizoen al twee keer te scoren. Mbye was lange tijd out met een vervelende blessure. (av)

» Kurt Evens en Kruikenburg Ternat kunnen zich niet redden en tuimelen uit Nationale 2: “Het ontbrak ons soms aan alternatieven” :

Zowel Kruikenburg Ternat als Eternit Kapelle-op-den-Bos verloren afgelopen weekend hun slotmatch. Kruikenburg verloor de derby op Hofstade-Zemst met 3-1 en degradeert naar Nationale 3. Eternit was al zeker van het behoud bij de afreis naar Doornik, waar werd verloren van de ploeg van toekomstig coach Luc Pourbaix (3-1).

» Yahya (51) en Bart (44) voeren tweede kolom kartellijst CD&V-Vooruit aan:

Het kartel CD&V-Vooruit stelde de eerste drie kandidaten op de lijst voor, met burgemeester Jan Vanderstraeten (CD&V), schepen Maria Van Keer (CD&V) en schepen Goedele De Cock (Vooruit). En daar komen nu advocaat Bart Van Baeveghem en voorzitter van Vooruit Yahya Ouafi bij.

» IN PROVINCIALE IS HET OOK PLEZANT. Zondagnostalgie, Nonkel Willy in de Kennedytunnel en ook Hein zal er zijn :

Money time in het provinciale voetbal dit weekend. In eerste provinciale is de strijd al langer beslecht, maar in de andere reeksen staat er nog druk op de ketel. Alle matchen worden ook zondagmiddag afgewerkt. ‘De Mol’ begint zondag pas rond 20 uur en de wielerklassiekers zijn achter de rug, dus beste voetbalsupporters, jullie hebben alvast geen enkele uitvlucht meer om zondagnamiddag niet ergens langs een provinciaal voetbalveld te staan tijdens de laatste speeldag van de reguliere competitie. Geniet ervan, want de spanning zal op veel velden te snijden zijn. Maandag heeft de loting voor de eindrondes en barrages plaats. Uiteraard zullen wij heel West-Vlaanderen blijven doorkruisen en het voor jullie op de voet volgen en zoeken waar het plezant is.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium