Zoekertjes Search Belgium
Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
 
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
 Zoekertjes  

Zoekertje :

  [ Email de adverteerder ]  [ Zoekertjes van deze Adverteerder ] - 3979 keer bezocht
Categorie : Zaken en transacties > Diversen
Titel : Mogelijkheden, Oplossingen, Ondersteuning Voor Uw Bedrijf Of Privézaken. (Aangeboden)
Beschrijving : Voor zowel privézaken, KMO’s of vrije beroepen biedt ik ondersteuning en draag oplossingen aan voor de meest gevariëerde projecten, situaties of problematieken. Ik sta naast mijn klant om samen tot zijn doelstelling te komen zij het een project begeleiden, ideeën aanbrengen, een zakelijk of privaat probleem oplossen. “Snel tot een overwogen uitvoering of oplossing komen” is daarbij prioritair.

Als MBA (Master of Business Administration) met 35 jaar praktijkervaring in de meest diverse sectoren start een samenwerking met een klant eerst met luisteren en aanvoelen. Ik ben geen boekhouder. ik ben ondernemer en probleemoplosser die weet wat ondernemen is in goede en kwade dagen en die boekhouding, fiscaliteit en juridische zaken ziet als ‘sommige’ van de kennissen en tools nodig om een bedrijf of privézaken kundig te beheren en te laten renderen.

Als ondernemer of privé-persoon staat u dikwijls “alleen voor belangrijke beslissingen”. Dikwijls zou u een neutrale kritische mening willen over de beslissingen die u moet nemen. Ik kan u onbevooroordeeld en niet beïnvloed door uw omgeving die kritische analyse en mening geven gebaseerd op kennis en ervaring. Bovendien kan ik daaropvolgend oplossingen of opportuniteiten voorstellen.

Enige voorbeelden van situaties waarin mijn tussenkomst wordt gevraagd:
• U wil een winkel of bedrijf starten maar zoekt een neutrale mening over het project. We zullen samen een kritische blik werpen op uw potentiële markt, hoe u de organisatie wil aanpakken, wat uw product en imago zal zijn en hoe u dat allemaal in de juiste marketing wil omzetten en financieren. Maar ook het aanbrengen van bijkomende mogelijkheden en ideeën waar misschien niet werd aan gedacht maakt deel uit van mijn tussenkomst.

• De echtgenoot zaakvoerder van uw KMO is overleden of onbekwaam geworden om te beheren. Er is dringend tijdelijke begeleiding en beheer nodig zodat het bedrijf kan verdergezet worden terwijl naar definitieve oplossingen of keuzes wordt gekeken. Ik kan er met de “twee voeten middenin” gaan staan en zorgen dat het bedrijf blijft draaien en me aanpassen aan de bestaande bedrijfs- en personeelscultuur. Gezien de interne ervaring van het interim management kunnen tegelijk ook voorstellen voor de definitieve oplossing gemaakt worden.

• U heeft al dikwijls gedacht dat u uw bedrijf zou willen aanpassen, verbeteren, sneller wil laten vooruitgaan, nieuwe markten openen, meer omzet maken. De markt verandert constant en u voelt dat u ook aanpassingen zou kunnen maken aan uw bedrijf, product, werkwijzen. “Maar hoe begint u daaraan”? Welke veranderingen kunnen gedaan worden zodat ze uiteindelijk uw bedrijf sterker maken en klaar voor de toekomst. Blijvende “vooruitgang creëren” is vaak onderschat. Ook al omdat de bedrijfsleider dikwijls té veel vergroeid is met het bedrijf en een objectief overzicht mist. Met een objectieve kijk vanop afstand is een bedrijfsleider heel dikwijls verrast wat zijn bedrijf nóg allemaal kan....

• U bent advocaat en regelmatig curator of vereffenaar van bedrijven. De afhandeling van zulke boedels vergt veel organisatie en is dikwijls vergelijkbaar met het beheer van een bedrijf. Dikwijls gaat door onervaren beheer van zulke boedels of bedrijven in vereffening of faillissement veel waarde verloren door te weing marktinformatie of het onoordeelkundig beheren of verkopen van de aanwezige goederen, diensten of activa. Ik kan in zulke gevallen optreden als assistent in het organiseren van het dagelijks beheer en verkoop van de activa waarbij gedetailleerd wordt gerapporteerd en close samengewerkt wordt met de advocaat curator met het doel de opbrengst te maximaliseren.

• Uw bedrijf gebruikt computers (ICT) maar heeft niet alle mogelijkheden van de computer toegepast of de organisatie van het bedrijf en de verwerking op computer zijn niet echt compatible of verlopen moelijk. Met mijn ervaring als Database Analyst en dus analytisch inzicht in gestructureerde dataverwerking kunnen we op een eenvoudige manier organisatie en computerverwerking met mekaar compatibel maken. Daarbij kan bovendien mijn ervaring met internet webdesign & integratie een bijkomend voordeel zijn om uw bedrijf helemaal aan de noden van 21e eeuw aan te passen.

Voor welke vraagstelling of problematiek dan ook: Twijfel niet me te vragen voor een “vrijblijvend gesprek” !

Klik bovenaan op “Email de adverteerder”

JLB Management NV

Management - consulting - bijstand - ondersteuning - probleemoplossing - ervaring - oplossingen - opportuniteiten - KMO - Advies - Organisatie - interim management - onafhankelijk bestuurder - ICT en databasebeheer
Prijs : € 0,00 (2de hands)
Website : http://
Foto's - Min. 1 :

Foto's - Min. 1 :
 

 
 

Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium