Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Leger ingezet om havens en luchthaven Nieuw-Caledonië te beveiligen, noodtoestand van kracht en verbod op TikTok:

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië wordt het leger ingezet om de havens en de luchthaven “te beveiligen”. Dat kondigde de Franse premier Gabriel Attal woensdag aan.

» Nieuwe Nederlandse regering wil 130 per uur op snelwegen en besparingen bij openbare omroep:

De komende Nederlandse regering wil besparen op de openbare omroep en wil een snelheid tot 130 kilometer per uur toelaten op de snelwegen. Dat blijkt woensdagavond uit de passages van het zogenoemde onderhandelaarsakkoord die gelekt zijn in de Nederlandse media.

» Niet alleen onze werkplek verandert, ook onze kledij:

De afgelopen drie jaar is de manier waarop en vooral waar we werken behoorlijk veranderd. Maar de meeste werknemers zijn zich ook anders gaan kleden.

» Bemanning zit nog steeds vast op schip dat brug in Baltimore deed instorten: “Bezorgd om hun mentale gezondheid”:

Al ruim 7 weken zitten alle 21 bemanningsleden vast op het containerschip Dali, dat op 26 maart tegen de Francis Scott Key Bridge in Baltimore voer. De brug stortte gedeeltelijk op het schip in, maar de bemanning mág vooral niet van boord gaan.

» Nederland krijgt meest rechtse regering ooit, maar hoe stabiel wordt die?:

Nederland krijgt zijn meest rechtse regering ooit. PVV, NSC, VVD en BBB hebben een definitief akkoord bereikt. Wie premier wordt van deze “programregering” is nog onduidelijk.

» ‘Le Banquet’ van René Magritte voor 16,7 miljoen euro geveild in New York:

Het schilderij Le Banquet van de Belgische surrealistische kunstenaar René Magritte (1898-1967) is woensdag voor 18,14 miljoen dollar (16,7 miljoen euro) geveild door Sotheby’s in New York. Dat heeft het veilinghuis bekendgemaakt op zijn website.

» “Geert Wilders wist zijn partij in de regering te krijgen, omdat hij potentiële partners had. Voor Van Grieken is de deur voorlopig weer dicht”:

Nederland staat op een zucht van een nieuwe regering en die slaat wel heel rechts uit. Een regeringsvorming die ook in België met argusogen werd gevolgd.

» “Ik heb nare herinneringen aan de keer dat ik werd geportretteerd. Ik hoefde niet te poseren. Een foto opsturen was genoeg”:

Ik zie zojuist hoe koning Charles een portret van zichzelf onthult. Alleen dat al. Jezelf onthullen. Aan een touwtje trekken, het doek glijdt weg en daarna zie je je eigen zenuwkop in een wolk van aangekoekte verf. De kunstenaar staat vlak naast je. Je knikt.

» Belgische wijnen veroveren de kaart van buitenlandse sterrenrestaurants: “Ze kijken niet meer naar ons alsof we folklore zijn”:

The Fat Duck in de buurt van Londen, een van de bekendste restaurants ter wereld, heeft Belgische chardonnay op z’n nieuwe menu staan. En topchef Heston Blumenthal (***) blijkt lang niet de enige die voor wijn van bij ons kiest. “We zullen altijd niche zijn, maar we hebben wel een plek op de wereldwijde wijnkaart veroverd.”

» De strijd om de single: zo willen de partijen alleenstaanden ontzien:

Eén op de drie huishoudens in Vlaanderen bestaat uit één persoon, maar voor de overheid is de maat der dingen nog altijd het klassieke gezin. Met de verkiezingen in het verschiet, lijkt daar verandering in te komen.

» Bart De Wever en Tom Van Grieken botsen in ‘Het conclaaf’: “Ik voel me een kleuter”:

Bart De Wever (N-VA) en Tom Van Grieken (Vlaams Belang) botsen over de Vlaams-nationale droom in ‘Het conclaaf’. Over Conner Rousseau heeft De Wever niets dan lof.

» Vlaams Belang verplettert de rest bij jongeren op sociale media: “Echt opvallend dat ze het zoveel beter doen”:

Met ruime voorsprong scoort Vlaams Belang het best bij jongeren op sociale media. Eerder bleek al dat de partij samen met N-VA het meest uitgeeft aan politieke advertenties.

» Van chocolade-eieren tot stille stofzuigers: 10 verrassende dingen die Europa voor jou doet:

Je hebt het misschien niet altijd door, maar Europa is overal. Van in de badkamer tot in de supermarkt en op het vliegtuig. Maar wat doet de Europese Unie voor u? En waarom is ze “regelziek”? Deze opvallende ingrepen bewijzen dat Europa allerminst een ver-van-ons-bedshow is.

» Dotatie van 388.000 euro, maar prins Laurent wil liever ondernemer worden:

Prins Laurent heeft verkondigd dat hij een nieuw leven wil als ondernemer, desnoods zonder dotatie. “Maar dan nog blijft hij prins en ontsnapt hij niet aan de controle van de regering”, zegt professor hedendaagse geschiedenis Mark Van den Wijngaert (KU Leuven).

» Voor het eerst is er een verrassende verschuiving te zien bij het smartphonegebruik van jonge tieners, en dat kan onder meer aan de ouders liggen:

Het gaat tegen de trend in. Maar het smartphonegebruik bij de jongste tieners, 10- tot 12-jarigen, lijkt lichtjes te dalen. En dat zou onder meer aan de ouders kunnen liggen.

» Op welke leeftijd kregen ze hun eerste smartphone, wat zijn de populairste apps en welke afspraken maken ze thuis? Onderzoek geeft inkijk in digitale leefwereld van jongeren:

Bijna de helft van alle jongeren vindt dat ze te veel met hun smartphone of andere schermen bezig zijn. Maar wat doen ze daar dan de hele tijd? Hoe vroeg beginnen ze eraan? En welke afspraken maken ze met hun ouders – of eerder omgekeerd: de ouders met hen? Dit zijn enkele van de opvallendste resultaten uit de tweejaarlijkse Apenstaartjaren-studie van Mediaraven, Mediawijs, de UGent en Link in de Kabel.

» Stijn en Bjorn werden slachtoffer van oplichters, maar krijgen geen compensatie: “Banken schieten vaak tekort bij online fraude”:

Als het over online fraude gaat, volgen banken de adviezen van de ombudsdienst financiën amper. Dat blijkt uit het jaarrapport van de dienst. Nochtans moeten banken in veel gevallen wel degelijk tussenkomen als hun klanten opgelicht worden, klinkt het.

» Amerikaanse Madison (18) haalt 15 miljoen dollar aan beurzen binnen omdat 231 (!) hogescholen en universiteiten haar willen:

De 18-jarige Amerikaanse studente Madison Crowell heeft een onwaarschijnlijk bedrag van 15 miljoen dollar (13,8 miljoen euro) bijeen gekregen nadat liefst 231 universiteiten haar aanvaard hebben.

» Karl Meesters duikt samen met Coely het Schotse nachtleven in tijdens ‘Niks te zien’:

Een nieuwe aflevering van ‘Niks te zien’, en dus ook een nieuwe trip voor Karl Meesters. Deze keer trekt hij met zangeres en hiphopster Coely naar het ruwe Schotland.

» Ex-lid van ‘One direction’ van Tinder gegooid: “Ze dachten dat ik een catfish was”:

Zayn Malik behoorde jarenlang tot ‘One direction’ en was een poos geleden vrijgezel. Hij maakte een profiel aan op Tinder in de hoop er een vriendin te scoren. Maar hij kwam al snel van een kale reis thuis.

» Jinte Deprez van Balthazar vervelt weer tot J. Bernardt: “Ik vrees dat ik in mijn kleffe fase ben beland”:

Zeven jaar na het debuut doet Jinte Deprez (36) het weer solo als J. Bernardt. Op ‘Contigo’ likt de Balthazar-frontman zijn wonden na een break-up. “Als Enrique Iglesias het doet, dan ik ook.”

» Lauren Versnick speelt nu ook model in ‘wtFOCK’-spinoff ‘Otis’: “Als tiener heb ik flink geworsteld met mijn zelfbeeld”:

Diep moest Lauren Versnick (30) niet graven voor haar rol in het nieuwe ‘OTIS’. In de webserie, gebaseerd op het populaire ‘wtFOCK’, speelt ze een modellenscout. “Ik heb in mijn modellencarrière vaak gehoord dat ik ‘toch wat moest afvallen.’”

» Racisme in de dancing en koken met vervallen voeding: nieuw seizoen ‘Ze zeggen dat’ van start:

Ze zeggen dat is terug op post voor een vierde seizoen. Dina Tersago en Andy Peelman pakken meteen uit met een onthutsende reportage, waarvan het resultaat helaas geen complete verrassing is.

» Survival is het nieuwe tv-goud: ook VRT stuurt groep BV’s de wildernis in en dit wordt hun uitdaging:

Te land, ter zee en in de ether. Survivalprogramma’s zijn het nieuwe tv-goud. Nadat Play4 al de oceaan overzeilde en op expeditie trok, laat VRT?1 nu een groep BV’s de hoogste berg van Afrika beklimmen: de Kilimanjaro.

» Alsof ze nog extra motivatie nodig hadden: dit is de titelpremie die elke Anderlecht-speler krijgt als ze kampioen worden:

Anderlecht zal zijn spelers belonen als ze straks de landstitel pakken. Er is dan een som voorzien van circa 1,5 miljoen euro om te verdelen onder de spelers. Dat komt neer op gemiddeld 50.000 euro per man. Al zal het per kop een beetje variëren omdat er een verdeelsleutel is gebaseerd op speelminuten.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium