Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Dirk heeft de ziekte van Crohn en eet al 35 jaar lang bijna iedere dag McDonald’s: “Ik raad het patiënten af”:

Al 35 jaar lang eet West-Vlaming Dirk De Baene (58) bijna dagelijks McDonald’s. Na vele omzwervingen opent er nu een filiaal van de hamburgerketen op wandelafstand van zijn deur. “Als ik me neerzet in McDonald’s kom ik helemaal thuis.”

» Mensen met beperking voeren actie: “Ik wil werken, maar dan verlies ik mijn uitkering”:

Omdat ze nog altijd veel te vaak te maken krijgen met vooroordelen en hindernissen, voeren tientallen mensen met een beperking vrijdag actie in Hasselt. “Ik heb een appartement gekocht, maar omdat ik mijn zorgbudget niet krijg, kan ik er niet gaan wonen.”

» Margot Pollet staat met Cerkelladies Brugge op één zege van inmiddels felbegeerde promotie: “Tegen onbekend Wijgmaal ons seizoen met een climax afsluiten”:

Nog één horde moet Cerkelladies Brugge nemen om de promotie naar de Interfederale reeks veilig te stellen. Woensdagavond werd via een doelpunt in de slotseconden met het kleinste verschil gewonnen van Ninove. Kapitein Margot Pollet maakt zich op om zondag op eigen veld nog één keer te knallen tegen het Vlaams-Brabantse Wijgmaal.

» Auto knalt tegen boom in Genk:

Op de Slingerweg is donderdag even voor 18 uur een auto tegen een boom gereden. De zware BMW was pas vandaag gekocht. In de auto zaten verschillende mensen. Ze konden allemaal zelf uit het wrak kruipen. Niemand raakte gewond. De auto werd getakeld. 

» Regenweer houdt eerste kampeerders niet tegen op Extrema Outdoor: “Desnoods slapen we in de auto”:

Bolderkarren, rugzakken en natte schoenen. Zo komen de eerste kampeerders aan op de camping van Extrema Outdoor. “Ik zoek een stuk zonder bomen, want onder de bomen kamperen mag niet van mijn mama.”

» Wekelijkse veilingmarkt op Vrijdagmarkt verhuist voor twee weken naar Sint-Jansvliet:

De wekelijkse veilingmarkt op de Vrijdagmarkt verhuist vrijdag 17 mei en 24 mei tijdelijk naar de Sint-Jansvliet. Omwille van nutswerken, ter voorbereiding van de grote heraanleg in oktober, kan de markt er tijdens die twee dagen niet opgesteld worden.

» Blues Peer gaat vrijdag van start, en ze pakken uit met een opvallende primeur aan de tap :

Blues Peer trapt vrijdagavond weer af met de Peerse Feesten, een gratis avond. Over het hele weekend mikt het bluesfestival op 17.000 bezoekers. En ze komen met een opvallende primeur aan de tap.

» Oekraïne (EK tegenstander van de Rode Duivels) maakt voorlopige selectie bekend met enkele oude bekenden:

Oekraïne heeft donderdag zijn voorlopige 26-koppige selectie bekendgemaakt voor het EK voetbal in Duitsland (14 juni - 14 juli).

» Celstraf en internering voor twintigers na brand in kasteel Houthulst:

Twee mannen van 26 jaar kregen donderdag hun vonnis na de brand, die vorig jaar het kasteel van Houthulst vernielde. De ene krijgt een celstraf, de andere wordt geïnterneerd. “Er bestaat een gevaar dat de man – eventueel in samenhang met andere factoren – opnieuw dergelijke feiten zou plegen.”

» Desmond Acquah tekent voor drie jaar bij FCV Dender:

FCV Dender licht de aankoopoptie in de huurovereenkomst die werd gesloten met OHL betreffende Desmond Acquah. De middenvelder tekende een contract van twee jaar bij FCV Dender met een optie op een derde seizoen. (rwd)

» Grote schoonmaak op til aan Den Dreef? OH Leuven neemt mogelijk afscheid van volledig elftal:

Oscar Garcia heeft zich al verschillende keren laten ontvallen dat hij in zijn hoofd heeft zitten met wie hij volgend seizoen verder wil bij OH Leuven. Op basis van de prestaties van afgelopen seizoen maakten wij de oefening al eens in zijn plaats.

» Bekijk hier alle EK-selecties: bondscoaches hebben nog tot 7 juni:

Het EK voetbalt in Duitsland start op 14 juni, maar aangezien de deadline voor de selecties al op 7 juni is, sijpelen ze stilaan binnen. De bondscoaches mogen 26 namen meenemen naar Duitsland, al houden sommigen nog enkele reserves achter de hand. Domenico Tedesco maakt zijn keuze op 28 mei bekend. Bekijk hier alle (voorlopige) selecties die al bekend zijn.

» Stad Antwerpen waarschuwt voor valse parkeerboetes: “Betaal nooit”:

De stad Antwerpen waarschuwt dat er valse parkeerboetes in omloop zijn. Die worden achter ruitenwissers van geparkeerde auto’s gestoken, maar de stad stuurt sinds enkele jaren enkel nog parkeerretributies en GAS-boetes op via de post. “Betaal dergelijke boetes nooit en surf niet naar de vermelde webpagina”, klinkt het.

» VIDEO. Kosten scheldtirade en bedreigingen hem (nu al) zijn job? Juventus-coach Max Allegri in alle staten ondanks bekerwinst :

De tuchtcommissie van de Italiaanse voetbalbond (FIGC) heeft Juventus-trainer Massimiliano Allegri voor twee wedstrijden geschorst voor zijn wangedrag in de gewonnen finale van de Coppa Italia tegen Atalanta (0-1).

» Streat Fest mikt op 15.000 bezoekers: “Hoog niveau, bescheiden prijs”:

Nog tot en met zondag kunnen liefhebbers van streetfood hun hart ophalen in Tour & Taxis. Streat Fest verwelkomt dit jaar meer dan 100 chefs, verdubbelt in oppervlakte en introduceert enkele nieuwigheden waarbij bezoekers kunnen meekijken in de keuken van gerenommeerde chefs. “De Vlamingen van de Dansaertwijk zijn hier kind aan huis.”

» Achterbouw met zonnepanelen in lichterlaaie: brandweerman en bewoner gewond, woning wel gevrijwaard na grote blussingwerken:

Een brandweerman van de zone Vlaams-Brabant West en een bewoner raakten donderdagavond tijdens de avondspits gewond tijdens een uitslaande brand in een achterbouw op de Zonnelaan, vlakbij de drukke Nieuwelaan in Meise.

» Kortessemse dames staan oog in oog in titelclash tussen Sint-Truiden en Eupen: “Gingen ervan uit dat dit een prestigeduel ging worden”:

Eén speelster uit Kortessem wordt zondag met haar club kampioen van België. Of het Imke Van Praet (Sint-Truiden) of Geertrui Vautmans (Eupen) wordt, beslissen ze zondag in een onderling duel op de slotspeeldag. Wie de beste papieren heeft? Daar durven de dames zich niet over uit te spreken...

» HeiligHartziekenhuis Lier zet medewerkers centraal met awardshow: “Hartverwarmende initiatieven in de bloemetjes”:

Donderdag organiseerde het HeiligHartziekenhuis Lier haar jaarlijkse ‘Dag van de medewerker’. Dit jaar kwam daar nog een extra met gouden randje bij: het Gala van het Gouden Hart, een awardshow met special host burgemeester Rik Verwaest en een dansoptreden van Are U Famous.

» Recordaantal drugslabo’s ontmanteld in 2023:

In 2023 zijn er in ons land veertig drugslabo’s ontmanteld, een verdubbeling in vergelijking met 2019. Dat blijkt uit cijfers van minister van Justitie Paul Van Tigchelt die Open VLD-Kamerlid Marianne Verhaert opvroeg.

» Olivier Deschacht en Stijn Stijnen leiden de clash tussen Anderlecht en Club Brugge in: “Toen wij kampioen werden, trokken we de spelersvrouwen mee in het bad”:

Het wordt de moeder aller topduels. Aartsrivalen Anderlecht en Club Brugge staan zondag tegenover elkaar in hun jacht op de titel. Daarom organiseerden wij al een confrontatie tussen een man met paars-wit en één met blauw-zwart bloed: Olivier Deschacht (43) en Stijn Stijnen (43). Allebei werden ze zelf ooit kampioen tegen dé vijand en verzamelden ze tal van anekdotes. Wist u dat er ooit een vrouwenkwestie speelde in de spelerstunnel?

» “Daardoor krijg ik stress van frieten”: Mario (47) maakte een grappige voorstelling over zijn autisme:

“Morgen gadegij naar de dokter!” Dat riep de vrouw van Mario De Koninck (47) na een zoveelste woedeaanval. De diagnose? De cartoonist bleek autisme te hebben, en daar maakte hij nu een voorstelling over. “Er wordt veel gelachen in de zaal. Soms uit verbazing, vaak uit herkenning.”

» Picknickfestival ’t Waait in ’t Park laat poëtische klanken over het George van Raemdonckpark waaien:

De pas erkende Boechoutse vereniging Waaiende Woorden staat voor de vijftiende editie van ’t Waait in ’t Park. Zondag plannen de organisatoren opnieuw een mix aan poëzie, muziek, lekker eten en kinderanimatie in het George van Raemdonckpark.

» Mélody maakte bucketlist voor haar hond Jenny, die deze week overleed na slepende ziekte: “Ik kwam tien jaar lang thuis voor haar”:

Tien jaar geleden redde Mélody Dieryckx haar hond Jenny uit de Griekse sloppenwijken. Begin deze week moest ze afscheid nemen van haar trouwe metgezel. Vorig jaar werd bij Jenny lymfeklierkanker vastgesteld, waarna Mélody een bucketlist voor haar hond samenstelde. “Ik kon me voorbereiden op haar overlijden, maar dat doet nu toch heel erg veel pijn.”

» Vooral jongeren lieten afgelopen jaar geslacht op identiteitskaart wijzigen:

In 2023 hebben 607 Belgen de officiële geslachtsvermelding op hun identiteitskaart laten aanpassen. De helft van hen was jonger dan 25 jaar. Dat staat in het jaarlijkse cijferoverzicht van het Instituut voor de gelijkheid van mannen en vrouwen.

» Regering-Wilders: een cadeau voor Vlaams Belang, een extra kopzorg voor De Wever:

De regeringsdeelname van Geert Wilders geeft Vlaams Belang munitie om te zeggen dat meebesturen mogelijk is. Voor N-VA dreigt dit net de interne verdeeldheid groter te maken.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium