Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» “Kwam de melkboer vroeger ook bij jou aan huis?”: nostalgische expo gaat terug naar iconische Stassano en de tijd van de melkventer:

De Stassano blijft een klinkende naam in Eeklo, ook al is de melkproductie al meer dan 45 jaar verdwenen uit de stad. De Koninklijke Vereniging voor Volkscultuur brengt de nostalgie van toen terug met een blik achter de schermen van de iconische fabriek. Ook het verhaal van de kleine melkboer – wie kent de legendarische hoevemelk van Jeroom Heene nog? – komt aan bod.

» Verenigde Staten trekken soldaten nu ook terug uit Tsjaad:

De Verenigde Staten gaan hun soldaten terugtrekken uit het Afrikaanse land Tsjaad. Dat heeft het Pentagon aangekondigd. Enkele dagen geleden had de Amerikaanse regering ook al toegestemd om zijn troepen terug te trekken uit buurland Niger.

» Tuinen van Stuivenbergsite openen vanaf mei voor de buurt, in juni opent een zomerbar:

De stad Antwerpen stelt vanaf woensdag 1 mei een deel van de tuinen van de Stuivenbergsite open voor de buurt. Van juni tot en met september opent er ook een zomerbar. Aan een zomerprogramma wordt nog volop getimmerd.

» Cash geld gestolen bij bedrijf in Beringen:

In de Nachtegaalstraat in Steenveld hebben onbekenden donderdagnacht ingebroken bij een bedrijf. Ze stalen cash geld. 

» Eén Belgische bankier verdiende 4,2 miljoen euro:

In 2022 verdienden 26 Belgische bankiers meer dan 1 miljoen euro. Dat zijn er vijf meer dan het jaar voordien.

» Erik ten Hag is het kotsbeu: drie ‘kritische’ Britse kranten niet langer welkom bij persconferentie van Manchester United:

Journalisten van The Sun, Manchester Evening News en The Mirror moeten hopen dat hun collega’s de vragen stellen aan Erik ten Hag die zij ook in hun hoofd hebben. De Nederlandse manager van Manchester United is namelijk klaar met de vragen van de drie kranten.

» Kerk van Rieme wordt ontmoetingsplek: “Sluitstuk van vernieuwde dorpskern”:

De ontwijde kerk van Rieme wordt voor een deel omgevormd tot een ontmoetingsruimte. De inwoners dringen al geruime tijd aan op een echte ontmoetingsplek. De Kring is er dan wel, maar die zaal is niet altijd beschikbaar.

» Chauffeur vlucht na aanrijding met fietsster in Zolder, vrouw lichtgewond:

In de Bieststraat in Zolder is een fietsster vrijdag rond 13.30 uur aangereden door een auto. De vrouw (47) uit Heusden-Zolder raakte lichtgewond. De autobestuurder pleegde vluchtmisdrijf en wordt opgespoord door de politie. 

» Afrodisiacum of leugens in een potje? De zin en onzin van feromonenparfums:

Sociale media staan er bol van en heel wat mensen zweren erbij: feromonenparfums. Maar doen ze ook echt wat? Wij gingen in gesprek met parfumexpert Sofie Albrecht.

» Raymond van het Groenewoud en de kroonprins van Japan hingen er nog aan de toog: populair bruin café zit in het nieuw:

Café ’t Centerke tegenover het hof van beroep in Gent is een begrip, één van de steeds zeldzamere bruine kroegen van de stad. Een opknapbeurt was nodig, met respect voor het rijke verleden. “Het is niet omdat het een bruin café is dat het een vuil café moet zijn.”

» Aanrijding tussen vrachtwagen en mobilhome op E313: nog erg lange wachttijden, nu ook ongeval gebeurd in andere rijrichting:

De E313 vanuit Hasselt richting Antwerpen was vrijdagmiddag volledig versperd geraakt ter hoogte van Geel, door een aanrijding tussen een mobilhome en een vrachtwagen. Daarbij raakten twee mensen gewond, één van hen is in levensgevaar. Ondertussen is in de richting van Hasselt ook een ongeval gebeurd.

» GEMEENTERAAD. Lummen wordt autismevriendelijk: “Een inclusieve samenleving verhoogt de levensvreugde”:

{ "text": "Meerderheid: CD&V (11), N-VA (3)", "type": "information_text" }

» Jonas Rickaert valt aan in Ronde van Turkije:

Jonas Rickaert maakte deel uit van de vroege vlucht in de zesde rit van de Ronde van Turkije. De Nederlander Frank van den Broek won. Gianni Marchand werd op ruim een minuut 22ste. (tvm)

» GEMEENTERAAD. Houthalen-Helchteren maakt verhuizing van De Coster naar Centrum-Zuid mogelijk:

{ "text": "Meerderheid: Vooruit-Groen-Plus (9), CD&V (7) en N-VA (4)", "type": "information_text" }

» Hein Vanhaezebrouck wil tegen Westerlo geen steek laten vallen: “We moeten de volle focus houden”:

Speeldag zes en bij AA Gent kan men stilaan toeleven naar het barrageduel met een team uit de Champions’ Play-Offs. Toch probeert Hein Vanhaezebrouck zijn troepen scherp te houden: “Het is altijd gevaarlijk als je tegen de zogezegd twee betere teams hebt gespeeld én gewonnen om dan tegen een ploeg te spelen die onderaan in deze groep staat.”

» In De Melkerij groeien nu ook ‘Brasschaatse Boompjes’: nieuw streekproduct:

De herlancering van De Melkerij Peerdsbos gaat gepaard met de geboorte van een nieuw streekproduct: Brasschaatse Boompjes.

» Gemeenteraadslid vreest voor toekomstige parkeerproblemen in Moreelstraat: “Bewonerskaarten lossen het probleem niet op”:

Gemeenteraadslid Christel De Bruecker (Vlaams Belang) maakt zich zorgen over de parkeermogelijkheden voor bewoners zonder garage in de Moreelstraat in Denderleeuw. De bewoners maken tegenwoordig vaak gebruik van de nieuwe parking in de straat, maar met de komst van het vrijetijdshuis vreest ze dat die plaatsen straks worden ingenomen door bezoekers. Schepen Yves De Smet (Vooruit/LvB) wijst naar bewonerskaarten als mogelijke oplossing.

» De Melkerij gehuisvest in eeuwenoude gebouwen:

De Melkerij Peerdsbos is één erfgoedsite, waarvan de geschiedenis eeuwen teruggaat.

» Zetelrock voor het eerst op nieuwe locatie: “Zo focussen we veel meer op de gezelligheid in de natuurlijke omgeving”:

Ook dit jaar vindt in Kortemark het evenement Zetelrock plaats. Voor deze derde editie trekken de organisatoren naar een nieuwe locatie.

» Futsal Shokudo Aarschot bouwt aan team voor volgend seizoen:

Hoofdcoach Bart Schapmans zal er nog minstens één jaartje bijdoen bij FS Aarschot. T2 en coach van het beloftenteam Garry Vanderperre volgden zijn voorbeeld. Ondertussen verlaten flink wat sterkhouders de rood-zwarten. Braziliaans international en verdedider Tiago De Bail, spits Hicham Bouzambou (FT Antwerpen), flankspeler Zidane Laghzaoui en Hicham Azza keren sporthal De Demervallei voorlopig de rug toe. Nederlandse flankspeler Tim Van den Akker stopt met futsal. De sportieve cel is bezig met aanwinsten voor volgend jaar. 

» Heuvelstraat drie dagen onderbroken voor dringende werken van Pidpa:

Na de recente werken in de Heuvelstraat van Boechout moet een deel van de straat weer even worden opgebroken. Er is een probleem opgedoken met een aansluiting van Pidpa dat niet tijdens de voorziene tijd van de vorige werf kon worden opgelost.

» Rechter stelt deskundige aan die zware verwondingen na zinloos geweld moet onderzoeken:

De strafrechter in Veurne heeft een deskundige aangesteld die de zware verwondingen van een slachtoffer van zinloos geweld moet onderzoeken. De 55-jarige man uit Koksijde werd op een parking door een auto mee gesleurd en kwam ten val. Omdat hij al voordien een operatie had ondergaan moet de deskundige onderzoeken in hoeverre de feiten nieuwe schade toebrachten.

» 82-jarige man krijgt celstraf voor handtastelijkheden in rusthuis: “Hij legde slachtoffer het zwijgen met dure parfum”:

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een man van 82 een gevangenisstraf van twee jaar opgelegd omdat hij handtastelijk was geweest tegenover een medebewoonster.

» Minstens tien doden bij brand in Braziliaans daklozenhotel:

In de stad Porto Alegre, in het zuiden van Brazilië, zijn minstens tien doden gevallen bij een brand in een hotel waarin daklozen worden opgevangen. Dat meldt de lokale brandweer.

» Julien De Sart neemt na contractverlenging leidersrol op bij AA Gent: “Gesprek met Sam Baro heeft me overtuigd”:

Na maestro Sven Kums heeft nu ook artiest Julien De Sart zijn contract bij de Buffalo’s verlengd tot 2028. “Nee, ik heb niet gevraagd wie er aan de slag gaat als CEO of trainer, maar de visie van Sam Baro heeft me wel overtuigd”, aldus de middenvelder.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium