Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Oppostie klaagt kosten van tijdelijk inrichting van vesten aan: “Goedkoper en kwaliteitsvoller gesteld bij Ikea”:

Fractieleider Marc Hendrickx van de Mechelse oppositiepartij N-VA stelt zich vragen bij de investeringen die het stadsbestuur deed in tijdelijk straatmeubilair op de vesten. Het bestuur stelt dat het zoekt naar een optimale herbestemming van de plantenbakken en de zitbanken.

» En plots duikt zijn muziek op in populaire Australische tv-reeks: lokale producer Michael Fall krijgt verrassend huwelijkscadeau:

Michael Brandt, ook én vooral gekend onder zijn artiestennaam Michael Fall, kreeg goed nieuws van de andere kant van de wereld. Het nummer Body on fire, dat op zijn debuut-cd is verschenen, wordt gebruikt in een Australische tv-show.

» Sereen eerbetoon in Kanne ter nagedachtenis van de oorlogsslachtoffers :

Met een passende en eerzame plechtigheid herdacht de dorpsgemeenschap van Kanne zijn oorlogsslachtoffers op zondag 12 mei. Dat gebeurde in aanwezigheid van een tiental vaderlandslievende verenigingen in de Sint-Hubertuskerk en aan de diverse oorlogsmonumenten die het dorp rijk is.

» Benefietweekend voor Sanne lost de verwachtingen in:

Bij schapenboerderij en hoevewinkel Het Vaneleke in Merksplas was het een druk weekend.

» Jong AA Gent sluit seizoen af met onnodig puntenverlies: “Dit overkwam ons al te vaak”:

Ook op de slotspeeldag slaagde Jong AA Gent er niet in om de drie punten thuis te houden. Rode lantaarn Cappellen sleepte uiteindelijk een onverhoopt 2-2-gelijkspel uit de brand. “Dit is bijzonder frustrerend, want het overkwam ons dit seizoen al te vaak”, klinkt het bij de duidelijk aangeslagen rechterflankspeler Gilles De Meyer.

» Politie houdt actie tegen overlast aan Berchem Station, vier personen overgebracht naar gesloten centra:

Het wijkteam van Berchem kreeg de afgelopen maand verschillende klachten over een groep daklozen die voor overlast zorgden in de buurt van het station. “De klachten waren divers: wildplassen, voorbijgangers lastigvallen, exhibitionisme, inrichten van slaapplaatsen, sluikstorten ...”, zegt de politiezone Antwerpen. Zondagvoormiddag werd de groep, bestaande uit vier personen, bestuurlijk gearresteerd. “Ze werden allen overgebracht naar gesloten centra met het oog op repatriëring”, aldus de politie. Bij de controle waren verschillende diensten betrokken.  

» Dorp herdenkt tachtig jaar bevrijding met optocht en speeches:

De herdenking van tachtig jaar bevrijding ging zondag gepaard met een plechtigheid aan het monument in de dorpskern van Gierle (Lille).

» Concessie café Hoek-City verlengd:

De toekomst van café Hoek-City in het dorpshuis van Essen-Hoek is verzekerd. De gemeente verlengde de concessie tot 30 juni 2033.  

» Jasper Ferket pakt in Vorselaar zijn eerste zege als nieuweling: “Ik profiteerde van dat beetje ruimte”:

Tweedejaars nieuweling Jasper Ferket won zondag de afwachtingswedstrijd voor nieuwelingen van de Herman Vanspringels Diamond. Met een ultieme demarrage bleef hij net het aanstormende peloton voor. Lars Peeters werd tweede, Phillip White derde. “Het warme weer was zeker een bondgenoot.”

» 16-jarige rijdt rond met deelwagen via account van zijn ouders:

In Hoboken werd vrijdagavond rond 20.30u een deelauto gecontroleerd door het verkeersondersteuningsteam Zuid. In de wagen zaten twee jonge kerels, allebei bleken ze nog maar 16 jaar oud te zijn. “De auto werd gehuurd via het account van de ouders, de nodige processen-verbaal werden opgemaakt”, zegt de politiezone Antwerpen.

» Deze Vlaams Belangers staan klaar voor het parlement: “Tijd om als een stormram de aanval op de cultuursector in te zetten”:

Vlaams Belang brengt een leger nieuwe gezichten in stelling die straks wellicht hun intrek nemen in het parlement. Tom Van Grieken rekruteerde bij radicaal-rechtse studentenclubs en haalde overlopers van de N-VA en Open VLD binnen. Wie zijn de nieuwkomers? “Ik wil geen wraak, maar gerechtigheid.”

» Fietsendrager gestolen in Achel:

Een onbekende stal een fietsendrager van een geparkeerde auto aan De Kluis in Achel. Dat werd vrijdag rond 15.30 uur vastgesteld.

» Controle op zwartrijden in Antwerpen, meer dan 1 op 6 reizigers heeft geen ticket:

Samen met het wijkteam van Borgerhout heeft vervoersmaatschappij De Lijn zaterdag een controle op zwartrijden gehouden. “Er werden 1.800 reizigers gecontroleerd, daarvan waren er 346 niet in het bezit van een geldig vervoersbewijs”, zegt de politiezone Antwerpen. “Een reiziger die illegaal in het land verbleef werd ter beschikking gesteld van de Dienst Vreemdelingenzaken.”

» Fietsster gewond bij ongeval in Meldert:

Een fietsster (39) uit Lummen raakte zaterdag om 21.10 uur gewond bij een ongeval op de Meldertsebaan in Meldert. De vrouw werd voor verzorging met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

» Opschudding in de VS: Miss USA én Miss Teen USA stappen in dezelfde week op:

In nauwelijks enkele dagen tijd hebben zowel Miss USA als Miss Teen USA afstand genomen van hun titel. De organisatie van de verkiezingen wordt beschuldigd van pesterijen en intimidaties.

» MULTILIVE BUITENLANDS VOETBAL. Kampioen PSV wil puntenrecord evenaren, De Winter (Genoa) en Witsel (Atlético) in de basis:

Het einde van het voetbalseizoen nadert met rasse schreden en in het buitenland moeten nog verschillende kampioenen gekroond worden. Onze voetbalredactie volgt de wedstrijden op de voet en legt de focus op de Belgen in het buitenland. Mis hier niets van alle actie.

» Dit had niemand zien aankomen: hoe KV Kortrijk onder Freyr Alexandersson toch nog uitzicht houdt op de redding:

KV Kortrijk heeft het (bijna) geflikt! De West-Vlamingen knokten zich - tegen alle verwachtingen in - naar een plek in de barrages. De redding kan de ultieme beloning worden voor wonderdokter Freyr Alexandersson. “Nu wil ik het mirakel voltooien.”

» Opschudding bij KRC Gent: T1 Elimane Coulibaly wordt beschuldigd van psychologisch grensoverschrijdend gedrag:

Het seizoen van de Gentse Ratjes zit er dan wel op, maar voor hoofdcoach Elimane Coulibaly zit er geen zorgeloze vakantie in want Voetbal Vlaanderen onderzoekt een anonieme klacht waarbij de ex-spits van onder meer AA Gent van psychologisch grensoverschrijdend gedrag wordt beschuldigd.

» 12.000 bezoekers zakken af naar circusfestival: “We kunnen nu al spreken van een geslaagde editie”:

De Velodroomsite en nog enkele andere locaties in de Leuvense binnenstad waren afgelopen weekend het decor van het circusfestival Cirkl. Het mooie weer bleek dan ook een grote meevaller voor de organisatie: 12.000 bezoekers zakten af naar Leuven voor het festival.

» Gedenkplaat oorlogsslachtoffers plechtig onthuld:

“Venster op het verleden, heden en toekomst”, staat te lezen op de gedenkplaat die zaterdag onthuld werd aan de muur van groothandel Soieries Elite in de Stationsstraat in Brakel.

» Bromfietser zwaargewond bij aanrijding in Maaseik:

Een auto en een scooter botsten vrijdag om 16.10 uur op de Koningin Astridlaan in Maaseik. Daarbij raakte de bromfietser zwaargewond. Een MUG-arts kwam ter plaatse en het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis van Genk.

» Recordaantal deelnemers voor jaarlijkse vlottentocht van Mechelse scouts: “Er zijn indrukwekkende creaties bij”:

Scoutsleden uit heel Mechelen verzamelden zondag aan de Winketkaai voor een vlottentocht. Dat is een initiatief van District Dijle, de overkoepelende vereniging boven de scoutsgroepen in en rond de Dijlestad. De jongeren sjorden ter plaatse een vlot in elkaar en voeren ermee tot aan de Vismarkt.

» Unicum: Sint-Jorisgilde Oostmalle heeft nu drie nog levende keizers in rangen: “En ik kan nochtans niet zo goed schieten”:

Marc Michiels (75) werd gevierd als nieuwe keizer van de Sint-Jorisgilde van Oostmalle. De gilde telt nu samen met Ward Kenis en Marc Van Tichelen liefst drie levende keizers. Een unicum, als je weet dat afgelopen 501 jaar de Sint-Jorisgilde van Oostmalle slechts vijf keizers had, inclusief de drie nu nog levende.

» Lotte Minnebo knap zevende op de Europa Cup in Caorle:

In de European Triathlon Junior Cup, die in het Italiaanse Caorle plaatsvond, werd het bij de meisjes een knappe zevende plaats voor Lotte Minnebo. De Brugse, die in de halve finales op de vierde plaats beslag legde, eindigde in de finale op vijftig seconden van de Franse winnares Manon Laporte. In de wedstrijd voor de elite werd het de 25ste plaats voor Nele Dequae. De atlete van het No Limit Team, die tijdens het fietsen deel uitmaakte van de omvangrijke kopgroep, finishte in deze sprinttriatlon op twee minuten van Alissa Konig, de Zwitserse winnares. Eerste Belgische werd Katrien Maes, die ondanks een valpartij in de laatste wisselzone zestiende werd. Bij de mannelijke junioren werd het in de finale de twaalfde plaats voor Jasper Devos, de 3MD-triatleet uit Avelgem. Cis Huyghe, die de eerste halve finale op zijn naam had geschreven, miste na het zwemmen de aansluiting met de omvangrijke kopgroep. De Ieperling werd uiteindelijk 28ste. (wgo) 

» Thierry Neuville steviger WK-leider na derde plaats in Rally van Portugal:

Thierry Neuville (Hyundai i20) is zondag derde geworden in de Rally van Portugal, vijfde manche in het wereldkampioenschap.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium