Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Man zonder papieren gecontroleerd in Opoeteren:

Maandag is in de Neeroeterenstraat in Opoeteren een verwarde man gecontroleerd door de politie. De persoon bleek illegaal in het land te verblijven. Hij kreeg van de dienst vreemdelingenzaken het bevel om het grondgebied te verlaten.  

» “Ik wil op 9 juni niet voor schut staan”: inwoners schuiven massaal aan om te oefenen met stemcomputer:

In Sint-Pieters-Leeuw wordt er op 9 juni voor de eerste keer niet meer met potlood en papier maar elektronisch op de computer gestemd. Omdat dit voor veel mensen een grote ommezwaai is en toch buiten hun comfortzone organiseert het gemeentebestuur deze week probeerdagen in alle dienstencentra. De eerste testdag werd alvast een overrompelend succes.

» Studenten bezetten stadscampus Universiteit Antwerpen: “Er is een genocide gaande, dan kan je niet neutraal zijn”:

Het studentenprotest tegen de oorlog in Gaza breidt uit. In de Agora, het kloppend hart van de Universiteit Antwerpen, hebben enkele tientallen studenten maandagmiddag hun tenten opgezet. Ze eisen dat de universiteit haar banden met Israëlische onderwijsinstellingen verbreekt.

» KBC opent jacht op de spaarder: “Alle banken gaan hierop inspelen”:

KBC opent de jacht op de spaarder. Met hun ‘Forward Plus’ termijnrekening proberen ze klanten nu al te overtuigen om in september in te tekenen met de spaarboncenten. “Alle banken gaan hierop inspelen.”

» Uitslaande brand verwoest garage van rijwoning in Wilrijk, geen gewonden:

Een zware uitslaande brand heeft maandag de garage van een rijwoning verwoest in Wilrijk. De brand kon snel geblust worden, niemand raakte gewond.

» Auto botst tegen bloembak in Diepenbeek: een gewonde:

Een auto is maandag rond 7 uur in de Dooistraat tegen een bloembak gebotst. De 75-jarige bestuurder werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.  

» Zondvloed zet twee straten blank in Kuurne: “In 25 jaar niet meegemaakt, we gebruikten alles dat als handdoek kon dienen”:

Zondag even na 20 uur stortregende het in Zuid-West-Vlaanderen. In Kuurne was er de grootste waterellende. Een zone van 200 meter stond blank. De gemeente zoekt de oorzaak.

» Twee fietsers gewond bij ongeval in Hasselt:

Zondag rond 14.30 uur zijn in de Fonteinstraat twee fietsers gebotst. Een 66-jarige vrouw uit Heusden-Zolder en een 56-jarige man uit Hasselt raakten lichtgewond. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht. 

» Ali (16) vlucht uit Afghanistan en speelt kampioen in Langemark: “We voetballen, leren de taal en maken vrienden”:

Integratie via voetbal, Barakat Ali Noori (16) toont dat het kan. Na zijn vlucht uit Afghanistan werd hij kampioen met de U21 in Langemark, leerde er Nederlands en maakte vrienden in de regio. “We breiden deze succesformule nu uit naar andere lokale verenigingen”, aldus Fedasil.

» Inbraakpoging in Kuringen:

In de Larestraat in Kuringen is een inbraakpoging vastgesteld. De feiten gebeurden in het weekend van Hemelvaart.  

» “Wansmakelijke fantasieën”: Wervikaan (61) riskeert celstraf voor berichten naar minderjarige meisjes:

Met een gsm die hij voor zijn echtgenote verborg, stuurde een man (61) uit Wervik allerlei seksueel getinte sms’en naar minderjarige meisjes. Het kan hem 10 maanden cel opleveren. Al ontkent hij dat hij écht wist dat hij met tienermeisjes praatte.

» Inbraakpoging in Lummen:

Maandagvoormiddag is bij de politie een inbraakpoging in de Kempenstraat gemeld.  

» Gemeente investeert bijna 100.000 euro in elektrische fietsen, bakfietsen én twee steps:

De medewerkers van de gemeente Wevelgem kunnen zich vanaf nu verplaatsen met nieuwe dienstfietsen. Er werd net geen 100.000 euro geïnvesteerd in de tweewielers, waarbij ook twee steps zitten. Daarnaast tekenden ook 54 personeelsleden in in een nieuw fietsleaseproject.

» Geen promotie voor SVK Maldegem en FCG Sint-Laureins na afgang in eindronde: “En in de competitie scoorden we met de ogen dicht”:

Er moest nog één horde genomen worden om het beslissende promotieduel in de eindronde van tweede provinciale te spelen. Extra zuur als je er dan uitgeknikkerd wordt. Het overkwam SVK Maldegem en FCG Sint-Laureins. Dan maar genieten van het verlof en er volgend seizoen weer vol tegenaan gaan. Wie weet lukt het dan wel.

» Ferm Rupel gaat op stap met ‘charretten en trottinetten’:

In de Rupelstreek kan je op zaterdag 18 mei op wandel met ‘charretten en trottinetten’, een gezinswandeling met zoektocht vanuit Niel.

» Politiezone Mira vat dealer met halve kilo cannabis:

De politie van zone Mira kon vorige week een 24-jarige cannabisdealer betrappen in Zwevegem. In zijn wagen werden grote hoeveelheden drugs en cash geld aangetroffen.

» Gloednieuwe Hippo Jump lokt top van paardensport naar Paardenstad: “Willen jaarlijkse afspraak worden”:

Van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei strijkt een gloednieuw event neer op de Gaverbeekhippodroom. Tijdens het Pinksterweekend slaat Hippo Jump Waregem een brug tussen de top van de Belgische paardensport, muziek, ambiance en eten en drinken.

» Nick Ballegeer (VK Dudzele) stopt met voetballen:

Aanvoerder Nick Ballegeer (36) stopt met voetballen en voegt daarmee zijn naam toe aan het lijstje stoppers met De Becker, Serpentier en Crabbé. Ex-voorzitter Johnny Deryckere zwaaide vrijdag af tijdens een druk bevolkt afscheidsfeest in de Dudzeelse sporthal, waar Cercle-icoon Jules Verriest de blikvanger was in het gezelschap van talrijke coryfeeën. Maandag vertrok Deryckere voorgoed naar de Franse Ardèche. (bl)

» Wandelen, fietsen en eten voor Kom Op Tegen Kanker tijdens 26ste Sneukeltocht:

Roosdaal organiseert op zondag 26 mei de 26ste Roosdaalse Sneukeltocht. Deelnemers wandelen of fietsen naar vijf locaties waar ze telkens een gang van het menu voorgeschoteld krijgen. Bij aankomst op de eindlocatie zijn optredens van onder meer Sam Gooris en Bram & Lennert voorzien. De opbrengst gaat naar Kom Op Tegen Kanker.

» Atlantikwall Raversyde geeft opnieuw geheimen prijs na archeologische opgravingen: “Maar er is nog veel meer”:

Het provinciedomein Atlantikwall Raversyde in Oostende geeft opnieuw wat geheimen prijs. Deze keer werden er bij archeologische opgravingen onder andere resten aangetroffen van drie middeleeuwse woningen, sporen van een grachtenstructuur en een drinkpoel voor dieren. “Deze ontdekkingen bieden nieuwe inzichten op de structuur van het toenmalig vissersdorp”, klinkt het.

» Hij ontdekte petanque door de ziekte van zijn papa, nu is Stan (10) al voor de tweede keer Belgisch kampioen: “De microbe had me meteen te pakken”:

Stan Celis (10) uit Rummen (Geetbets), lid van de petanqueclubs van Donk (Herk-de-Stad) en Sint-Truiden, is met zijn Brugse teammaat voor de tweede keer op rij Belgisch kampioen petanque bij de miniemen geworden.

» Koning Charles verklapt details over zijn kankerbehandeling tijdens gesprek met veteraan:

Koning Charles heeft in een gesprek met een veteraan details gelost over zijn behandeling tegen kanker. Zo onthulde de 75-jarige Britse vorst dat hij smaakverlies heeft ervaren door zijn therapie.

» Oude appartementen maken plaats voor 73 nieuwe sociale entiteiten: “Investering van 12 miljoen euro”:

Maandag legde de Woonmaatschappij Vlaamse Ardennen de eerste steen van het vervangingsbouwproject in G. Eeckhoutsquare in Ronse. Daar zullen 73 sociale huurentiteiten komen in de plaats van het bestaande appartementsgebouw dat 47 appartementen omvat.

» Motorfiets in beslag genomen:

Na melding van roekeloos rijgedrag in de Oude Tiensebaan in Scherpenheuvel-Zichem, ging een interventieploeg van de politie Demerdal-DSZ afgelopen donderdag rond 19 uur over tot de controle van drie motorfietsers. Een van motorfietsers koos het hazenpad. Na verder onderzoek werd de mannelijke bestuurder in Assent staande gehouden. Hij bleek een niet verzekerde en niet ingeschreven motorfiets zonder geldig rijbewijs te besturen. Bovendien testte de twintiger positief op drugs in het verkeer. De motorfiets werd in beslag genomen en verschillende verkeersinbreuken werden genoteerd in een proces-verbaal. 

» Leuven Night Run keert dan toch terug:

Goed nieuws van de fans van de Leuven Night Run, want de editie van vorige zomer was dan toch niet de laatste. De stad vond in Sporty een nieuwe partner om de populaire loopwedstrijd toch te laten doorgaan.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium