Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Lowie (6) die vocht tegen hersentumor overleden op Moederdag: “Mijn lief ventje, we houden zielsveel van je”:

In Zoersel is zondag, op Moederdag, Lowie Van Damme overleden. Het jongetje van zes vocht sinds januari 2023 tegen een agressieve hersentumor.

» Jelle De Beule over ‘Nonkels 3’: “We zijn begonnen met brainstormen”:

Op Radio2 hebben Jelle De Beule en Rik Verheye vorige maand al aangekondigd dat er een nieuw seizoen komt van ‘Nonkels’. Nu zijn die plannen ook concreet aan het worden. “We zijn begonnen met brainstormen”, verklapt Jelle in ‘De tafel van Gert’.

» Duizenden mensen geëvacueerd in westen van Canada door bosbranden:

In het westen van Canada zijn zondag duizenden mensen uit hun huizen geëvacueerd vanwege honderden bosbranden die er al dagenlang woeden. De Canadese autoriteiten waarschuwen er intussen voor dat het seizoen van de bosbranden, dat ook al vroeger begonnen is, moeilijk zal verlopen.

» VIDEO. Orel Mangala is matchwinnaar bij Lyon en stuurt Clermont naar tweede klasse:

Olympique Lyon heeft zondagavond op de 33e en voorlaatste speeldag in de Ligue 1 met krappe 0-1-cijfers gewonnen bij rode lantaarn Clermont. Rode Duivel Orel Mangala zorgde vroeg na de pauze voor de enige treffer van de partij en maakte net als Malick Fofana (ex-AA Gent) de negentig minuten vol.

» Rory McIlroy wint voor de vierde keer het Wells Fargo Championship:

Op de Quail Hollow golfbaan in het Amerikaanse Charlotte heeft de Noord-Ier Rory McIlroy voor de vierde keer in zijn succesvolle loopbaan het met 30 miljoen dollar gedoteerde Wells Fargo Championship gewonnen.

» Acteur Steve Buscemi aangevallen op straat in New York:

Steve Buscemi is afgelopen woensdag aangevallen op straat in New York. Dat meldt de New York Post. De 66-jarige acteur liep daarbij enkele kneuzingen op, maar is verder ongedeerd.

» Nog geen duidelijkheid over toekomst van gebied Zevenhuizen in Lint:

De Raad van State heeft de beslissing van de gemeenteraad om straten aan te leggen in het gebied Zevenhuizen vernietigd. De gemeente wil het gebied verkavelen en zo’n tweehonderd wooneenheden bouwen.

» Jong CD&V vraagt Antwerps stadsbestuur om zusterbanden met Israëlisch Haifa te schorsen:

Jong CD&V vraagt het Antwerpse stadsbestuur om de zusterbanden met de Israëlische partnerstad Haifa. De burgemeester en politie laten er namelijk geen protesten toe van joodse burgers die willen actievoeren tegen de oorlog in Gaza en het beleid van premier Netanyahu.

» Raoul Hedebouw reikt hand naar Vooruit en Groen: “Nu zijn we een zweeppartij, maar na 9 juni misschien niet meer”:

PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw sluit niet uit dat zijn partij na de verkiezingen toch meebestuurt. Hij reikt daarvoor de hand naar de socialisten, de groenen en de linkervleugel van CD&V, blijkt uit De Tenoren, de verkiezingspodcast van het Nieuwsblad met de kopstukken van alle partijen.

» Bar Noord spoelt slecht voorjaar door met topweekend:

Na zes weken triestig weer en dus weinig klanten was het afgelopen weekend druk bij Bar Noord. Met verschillende evenementen en een festival in september hoopt de uitbater publiek te blijven aantrekken en de omzet te doen stijgen.

» Antwerpen Proeft sluit af en blikt terug op succesvolle editie:

De vernieuwde versie van Antwerpen Proeft was een groot succes. Al vanaf de opening op donderdag was het aanschuiven om te proeven van de 90 verschillende gerechtjes. Op officiële bezoekerscijfers is het nog even wachten, maar wellicht was het een recordeditie.

» Kinderen van de Leesjury krijgen diploma:

De bib van Herne organiseerde de voorbije maanden een Leesjury. Kinderen die lid zijn van deze Leesjury lezen een aantal opgelegde nieuwe boeken en geven die boeken daarna een beoordeling. Zo verkiezen alle Leesjury’s in Vlaanderen samen het beste kinderboek per leeftijdscategorie. In de bib van Herne ging de Leesjury aan de slag met kleuters die op acht bijeenkomsten samen telkens een ander prentenboek lazen en er ook rond knutselden.  Op het einde van de rit werd het prentenboek ‘Het spookt in dit huis’ van Oliver Jeffers verkozen als beste boek voor kleuters. Op de slotbijeenkomst kregen alle kinderen van de Hernse Leesjury een leesdiploma voor hun volgehouden inspanning.

» De Champions League-hymne is na 59 jaar terug: Alexis Saelemaekers viert historische kwalificatie met Bologna:

Wie hard werkt, wordt beloond. In de Italiaanse Serie A is het Bologna van Rode Duivel Alexis Saelemaekers daar het gepaste voorbeeld van. De seizoensrevelatie verzekerde zich zondag van deelname aan de Champions League. Dat was al 59 (!) jaar geleden voor de ‘rossoblù’.

» LIVE VERKIEZINGEN 2024. Volg alle nieuws over de verkiezingen hier!:

Op 9 juni gaan we naar het stemhokje voor de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen. Volg alle nieuws over de stembusslag hier!

» Elektrisch toestel vat vuur in appartement in Mortsel:

In de Lusthovenlaan in Mortsel is afgelopen nacht een brand uitgebroken in een appartement. De brand brak uit in de living nadat een elektrisch toestel was ontploft.

» Wunder Bar brengt EK voetbal naar Lierse Grote Markt: “Geen betere plek om onze Rode Duivels aan te moedigen”:

Op 14 juli is het weer zover, de start van het EK voetbal. Om iedereen in feeststemming te brengen organiseren drie Lierenaars deze zomer Wunder Bar. Via een groot scherm zal iedereen het EK kunnen volgen op de Grote Markt van Lier.

» Luide knal in Borgerhout: schakelkast ontploft:

Afgelopen nacht is in Borgerhout, in de Generaal Eisenhowerlei, een ondergrondse schakelkast ontploft door kortsluiting. De buurt zat daardoor even zonder elektriciteit.

» LIVE. Volg hier alle nieuws over de oorlog in de Gazastrook:

De spanningen blijven hoog oplopen in het Midden-Oosten: niet alleen door de oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook, maar ook in de bredere regio staan de zenuwen strak gespannen. Volg alle ontwikkelingen hier live.

» LIVE. Volg hier alle nieuws over de oorlog in Oekraïne:

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne doet Europa en de wereld daveren op zijn grondvesten. Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de voet.

» Onweersbuien verwacht in namiddag, maar wel nog 22 graden:

Het wordt maandag een dag van buien en opklaringen, met in de namiddag enkele onweersbuien. Maar toch kan het lokaal nog 22 graden worden, meldt het KMI.

» Meer dan 2 miljoen werknemers mogen stem uitbrengen tijdens sociale verkiezingen:

Meer dan 2 miljoen werknemers krijgen tussen 13 en 26 mei de kans om hun afgevaardigden te kiezen in de ondernemingsraad en het comité voor preventie en bescherming op het werk.

» Hond bijt driejarig meisje op kinderboerderij in Kiewit: slachtoffertje naar ziekenhuis:

Een driejarig kindje is zondagnamiddag gewond geraakt toen ze werd gebeten door een hond. Het bijtincident deed zich voor aan de kinderboerderij in Kiewit. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis.

» Dit is het Gent van chefkok Sam D’Huyvetter: “Hun chocoladekoek vind ik de beste van Gent, boordevol chocolat”:

We hebben allemaal een favoriete bakker, frituur en rustplek in Gent, maar waar gaan bekende Gentenaars het liefst naartoe? We vroegen het aan chef Sam D’Huyvetter (37) van Bar Bask, Yalo en De Blauwe Kiosk.

» Onze man viert het platina huwelijk van Gilbert (96) en Georgette (89): “We hebben een goed leven gehad, pa en ik”:

Zilver en goud waren een makkie en ook diamant haalden ze met de vinger in de neus. Nu leggen Gilbert Neyt (96) en Georgette De Wannemaeker (89) een platina laagje rond hun huwelijk en dat is best uitzonderlijk. In Destelbergen zijn ze dit jaar het allereerste koppel dat gehuldigd werd voor hun zeventigste huwelijksverjaardag.

» Ze verdienden miljoenen met het scheren van taxussen, tot ze betrapt werden: bedrijf vervolgd voor grootschalige sociale fraude:

De zaakvoerder van een bedrijf dat arbeiders leverde om taxussen te snoeien, riskeert 5 jaar cel voor grootschalige sociale fraude. Volgens het arbeidsauditoraat werd 2,6 miljoen euro aan sociale lasten niet betaald. Samen met tien anderen stond hij voor de rechter terecht, maar daar betwiste hij alles. “Als we vragen waar het geld is, hebben ze plots allemaal geheugenverlies.”

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium