Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Antwerpen grijpt naast landstitel in het waterpolo na nederlaag tegen rivaal Moeskroen: “We lieten het afweten”:

In de 1ste divisie van het waterpolo is Antwerpen er niet in geslaagd om de landstitel te pakken tegen rivaal Moeskroen. De jongens van coach Luis Lalinde gingen met 16-11 onderuit. Er rest Antwerpen nu nog de beker van België. Die wordt op 25 mei gespeeld tegen, jawel, opnieuw Moeskroen.

» Braxgata moet de duimen leggen voor efficiënter Gent: “Toch blij met de tweede plaats”:

Braxgata is er niet in geslaagd de titel te pakken tegen Gent. Zaterdag wonnen de meisjes uit Gent met 3-1. Zondag geraakte Braxgata niet verder dan een 2-2-gelijkspel. Daardoor mocht Gent de vierde titel op rij vieren. Voor Braxgata is het van 2016 geleden dat ze nog eens aan het feest waren.

» Melding van verdwenen bromfiets in Heusden-Zolder:

Bij de politie van Heusden-Zolder kregen ze zaterdag om 23.20 uur een melding binnen van een verdwenen motorfiets. Deze stond in de garage van de eigenaars uit de Ketelstraat. Meer informatie ontbreekt.

» Sprinter Olav Kooij opent zijn teller in de Giro nadat Tadej Pogacar alsnog een derde massaspurt forceerde:

Olav Kooij heeft zijn allereerste ritzege in zijn allereerste grote ronde beet. De Nederlander was in Napels net iets sneller dan paarse trui Jonathan Milan. De pineut van de dag was de solerende Jhonatan Narvaéz die in extremis nog overrompeld werd door de snelste mannen van deze Giro.

» Fietser raakt lichtgewond bij ongeval in Turnhout:

Op het kruispunt van de Steenweg op Mol en de Kruisbergstraat in Turnhout deed zich zondagnamiddag een verkeersongeval voor.

» Milde Hein Vanhaezebrouck toont begrip na Gentse nederlaag: “Misschien is het wel beter dat we vandaag verloren”:

De toeschouwers in de Planet Group Arena kregen ruim 90 minuten lang een gezapige oefenpot voorgeschoteld. De bezoekers profiteerden optimaal van een vroege dekkingsfout bij een hoekschop van Mazziz en trokken zo net als in Leuven aan het langste eind: “Stel je voor dat je na deze match met 2-1 wint. Nu is dit misschien een signaal naar iedereen dat het niet zo simpel gaat”, toonde Hein Vanhaezebrouck zich na afloop hoopvol.

» Vijf nieuwkomers voor KSV Geraardsbergen:

In de Molendreef ontkent sportief manager Kevin Waegemans de geruchtenmolen dat KSV Geraardsbergen een doorstart maakt in vierde provinciale. Met Matthias Hinderdael en Lennert Machtelinckx hingen twee coryfeeën de schoenen aan de haak terwijl voorts haast de volledige ploeg andere oorden opzocht. Intussen werden nu toch een handvol nieuwkomers gestrikt met Brent Schockaert (Elene-Grotenberge B), Jordi Dalle (Bever), Dante Peerlinck (Osta Meerbeke), Audrey Fuke (Twee Akren-Lessen) en Bjarne De Moor (KFC Lennik).  (rwd)

» Scouts maken buurt proper: “Laatste jaren steeds minder zwerfvuil”:

Naar jaarlijkse gewoonte trokken de scouts van Hofstade zondag door de straten om zwerfvuil te rapen. 70 leden en leiding van de scouts raapten al het zwerfvuil dat ze konden vinden, en met succes. Het dorp is na de actie tientallen vuilniszakken zwerfvuil lichter. “We merken ook duidelijk dat er de laatste jaren minder afval te vinden is”, vertelt de leiding. “Vroeger vonden we nog grote elektronische spullen zoals microgolfovens. Die tijd lijkt nu voorbij, goed nieuws voor het dorp en voor ons.” 

» Lucas Coenen zorgt voor derde Belgische GP-zege op rij, Liam Everts derde in Lugo :

De Belgen blijven schitteren in de MX2. Na twee GP-zeges van Liam Everts was het in de Grote Prijs van Galicië in Lugo de beurt aan Lucas Coenen (4+1). De 17-jarige Overijsenaar kreeg op het podium het gezelschap van wereldkampioen Adamo (1+4) en Everts (3+2).

» Exclusief binnenkijken bij Nationale Bank op Herbestemmingsdag: “Mensen kloppen soms nog aan met geld”:

Zoals we producten recycleren, worden historische gebouwen steeds vaker herdacht. Waar in de Nationale Bank vroeger kantoor werd gehouden, is dat nu grotendeels weer het geval. “Het is duurzamer om dicht bij de originele functie te blijven”, zegt architecte Edith Vermeiren.

» Ondanks degradatie blijft trainersduo op post bij Baal:

Ondanks de degradatie uit derde provinciale blijven Wouter Van der Mieren en Sven Vandeput ook volgend seizoen aan de slag als coaches van Baal. Ze kwamen ongeveer een jaar geleden over uit de sportieve staf van Betekom. (svdw)

» Avanti Brugge wipt Woluwe en dwingt prestigeduel tegen Oostkamp af, maar promotie is nu al een zekerheid:

Ze kunnen nu op beide oren slapen bij Avanti Brugge. De Brugse basketreus won zaterdag in de sfeervolle zaal Stamina ook de terugmatch tegen Woluwe en promoveert naar TDM1, de op één na hoogste reeks. Maar eerst volgen er volgende zaterdag en maandag nog twee droomaffiches met Oostkamp om uit te maken wie de absolute kampioen van TDM2 is.

» VIDEO. Concurrent van Cian Uijtdebroeks laat collega’s vraagstuk beantwoorden: “Witte broek? Please, je ziet alles...”:

Cian Uijtdebroeks heroverde zaterdag de witte trui in de Giro op Luke Plapp. De Australiër kende een slechte dag en zakte naar de elfde plek in de strijd om de eer van beste jongere. Het bleef dus bij één dag in witte trui én witte broek voor Plapp. Maar was dat wel een goed idee? Zijn team Jayco AlUla trok erop uit en stelde de aloude vraag aan enkele bekende namen.

» Canadese familie eert vliegenier die tachtig jaar geleden sneuvelde: “Hij bracht het ultieme offer”:

Tachtig jaar geleden stortte een Halifax-bombardementsvliegtuig neer in Schendelbeke. Dat werd zondag herdacht op het kerkhof van Geraardsbergen, waar de acht bemanningsleden begraven liggen. De familie van de gesneuvelde Canadese vliegenier Stanford Phillips was aanwezig. Ook Guy Vansteenwegen was present: hij verloor in Leuven zijn vader en twee broers door een geallieerd bombardement.

» Nederlander gewond bij aanrijding in Molenbeersel:

Een fietser (70) uit Nederland raakte zondagmiddag gewond bij een aanrijding op het kruispunt van de Driesensstraat en Manestraat in Molenbeersel.

» Bocholt onderzoekt uitbreiding kmo-zone met nieuw ruimtelijk uitvoeringsplan:

Bocholt zal een ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) opmaken voor bedrijventerrein KMO Kanaal. “Ook voorzien we een projectvergadering voor het intergemeentelijk recyclagepark”, zegt burgemeester Stijn Van Baelen.

» Jef Colman maakt enige doelpunt voor Heist tegen Namen: “Ik had er eigenlijk veel meer moeten scoren”:

Heist eindigt het seizoen met 6 op 6 na een nipte 1-0-zege tegen Namen. Het enige doelpunt in een weinig boeiende partij viel kort na de rust door clubtopschutter Jef Colman.

» Twee aanwinsten voor RSCA Women, jonge keepster wordt weggehaald bij de aartsrivaal :

De vrouwen van Anderlecht haalden voor komend seizoen al twee nieuwe speelsters aan boord. Roze Adewusi is een 18-jarige aanvalster die overkomt van Zulte Waregem. De dribbelvaardige speelster heeft een goed schot in de benen en kan ook op het middenveld uitgespeeld worden. Marie Puls is een 15-jarige keepster, die de overstap maakte van Club YLA. Puls is ook de doelvrouw van de Red Flames U15 en tekende net als Adewusi voor twee seizoenen. (rwd)

» Riooldeksel van brug gegooid, trucker Gheorghe (50) sterft naast zijn slapende vrouw: “Dit tart alle verbeelding”:

De Roemeense trucker Gheorghe Tibil (50) reed vrijdagnacht nietsvermoedend op de E42 toen hij plots een loodzwaar riooldeksel, doelbewust vanop een hoge brug gegooid, op zich kreeg en overleed. “Een moordaanslag”, klinkt het bij het gerecht.

» LIVE. Lommel op weg naar barrageduel, Limburgers gaan rusten met 0-1 voorsprong op het veld van Deinze:

In de Challenger Pro League wordt momenteel gestreden om een plek in de barragewedstrijd tegen KV Kortrijk. Lommel staat na 45 minuten spelen 0-1 voor in de Dakota Arena. De heenwedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel.

» Brand vernielt kamer in ‘t Hof te Wassenhove:

Brandweerpost Zottegem werd zondagvoormiddag opgeroepen voor een brand in ’t Hof te Wassenhove in de Wassenhovestraat in Leeuwergem. Een kortsluiting zou de oorzaak zijn van de brand in de hoeve. Daar vinden renovatiewerken plaats. De kamer waar de kortsluiting ontstond, werd helemaal vernield.

» Zes aanwinsten voor Tervuren-Duisburg:

Tervuren-Duisburg bleef na de degradatie naar tweede provinciale niet bij de pakken zitten en haalde al zes nieuwe spelers. Aanvallende middenvelder Azzedine Zaidi (Bierbeek), Timo Cale (Huldenberg), Arthur Lambrechts (Vossem), Naten Kindekens (Wezemaal), middenvelder Basile Bolline (Bertem-Leefdaal) en diepe spits Belhaj Achraf (Hoeilaart) komen de rangen versterken. Daartegenover staan vijf vertrekkers. Aanvallende kracht Quinten Rega verkast naar Sporting Kortenberg. Jonge spits Bjorn Devijver koos voor Kampenhout en middenvelders Stéphane De Bruille, Mehdi Chair en Géoffrey Melange stoppen alle drie. (svdw)

» Rock Affligem blikt terug op zonovergoten en uitverkochte editie: “Welgeteld één vat bier over”:

“Stampvol. Dit jaar bereikten we onze limiet.” Een uitgeputte Rock Affligem-voorzitter Christof Desmet kan enkel tevreden zijn over de afgelopen editie van het festival. Terwijl het aantal bezoekers vrijdag hoger lag dan bij de voorbije twee edities, was de tweede festivaldag volledig uitverkocht. “De afgelopen dagen zakten 16.000 bezoekers af naar het festivalterrein”, zegt hij. “Vijf festivaldagen is wel meer dan genoeg.”

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium