Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Werken al die welzijnsinitiatieven van werkgevers wel?:

In de strijd om zoveel mogelijk waardevolle werknemers aan boord te houden – en de bedrijfsvoering te verduurzamen – schakelen heel wat ondernemingen de kracht van welzijnsinitiatieven in. Maar werken die ook? Uit onderzoek blijkt dat de extraatjes die werkgevers hun werknemers toestoppen om de mentale en fysieke gezondheid te verbeteren, lang niet altijd het beoogde effect hebben. In dit artikel lees je wat er volgens werknemers wél toe doet.

» Politiebewaking voor Russische ambassade kost ons land miljoenen:

Sinds de inval in Oekraïne worden de Russische diplomatieke vertegenwoordigingen in Brussel de klok rond bewaakt door de federale politie. De operatie kost 260.000 euro per maand, schrijft De Standaard.

» Litouwse president en premier nemen het tegen elkaar op in tweede ronde presidentsverkiezingen:

De Litouwse president Gitanas Nauseda en zijn eerste minister Ingrida Simonyte nemen het op 26 mei tegen elkaar op tijdens de tweede ronde van de presidentsverkiezingen. Dat heeft een verantwoordelijke gemeld.

» Spaanse politie neemt 11 ton hasj in beslag na achtervolging op zee:

De Spaanse politie heeft in totaal 11,4 ton hasj in beslag genomen na een achtervolging van drugssmokkelaars die in zes speedboten in de Spaanse Golf van Cádiz weg probeerden te komen.

» Kandidaat die tweede eindigde in beroep tegen resultaat presidentsverkiezingen Tsjaad:

Succès Masra, die tweede eindigde bij de presidentsverkiezingen in Tsjaad, is naar de Grondwettelijke Raad gestapt om de verkiezing te laten annuleren. Dat heeft hij zondag gemeld.

» ANALYSE “Vanaken, Puertas of Dolberg: één klasseflits kan over de titel beslissen”:

Mooi voetbal telt nog nauwelijks. Nu gaat het alleen nog maar om de punten. Anderlecht deed zaterdag zijn werk al. Vanavond valt er een beslissing tussen Club Brugge en Union.

» Fan raakt bijna volledig verlamd nadat zanger stagedivet tijdens concert:

Een Amerikaanse rockfan heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat de zanger van de optredende band van het podium sprong om te stagediven en boven op haar terechtkwam.

» Europees lijsttrekker Hilde Vautmans komt vlak voor verkiezingen in opspraak, en dat is niet alleen vervelend voor haar :

Foutief gebruik van Europees geld en medewerkers en een toxische werksfeer. Het is het weekblad Knack dat deze aantijgingen in de schoenen schuift van Europees lijsttrekker Hilde Vautmans. De Open VLD’ster ontkent formeel elke beschuldiging, maar op minder dan een maand voor de verkiezingen is het niet alleen voor haar, maar ook voor Open VLD een bijzonder vervelende zaak.

» 12.000 ambtenaren minder door AI? Open VLD zegt van wel, bonden noemen het lachwekkend:

Kunnen Vlaanderen en de federale overheid het straks met 12.000 ambtenaren minder doen? Open VLD gelooft alvast van wel. Tegen 2030 moet artificiële intelligentie (AI) daarvoor kunnen zorgen, zeggen de liberalen. “Lachwekkend,” reageren de overheidsbonden.

» Meer dan 1 op 3 werknemers durft mening niet uiten op werk, bijna 4 op 10 heeft schrik om zich kwetsbaar op te stellen:

Meer dan één op de drie Vlamingen durven hun mening niet te uiten op het werk. En bijna vier op de tien schrikken ervoor terug om zich kwetsbaar op te stellen. Dat blijkt uit een onderzoek naar de sociale verkiezingen deze week.

» Omstreden fertiliteitsarts die verplicht DNA-onderzoek moet laten uitvoeren, spreekt: “We moeten af van dat woke liedje dat de anonimiteit van donoren wil afschaffen”:

“Dit zet de deur open naar het opheffen van anonieme donatie”, zegt Geert V. (72), de omstreden gynaecoloog die van de rechtbank verplicht een DNA-onderzoek moet laten uitvoeren. Een donorkind vermoedt dat de arts zijn eigen zaadcellen gebruikte bij kunstmatige inseminaties.

» Russisch offensief rond Charkov duwt Oekraïners verder in defensief:

Met het nieuwe offensief verplichten de Russen de Oekraïense troepen om hun defensie rond Charkov, de tweede stad van het land, te versterken.

» RECENSIE. ‘O Pinokkio’ van Imme Dros en Carll Cneut: Een nieuw jasje voor de stoutste jongen van de klas ****:

Illustrator Carll Cneut droomde er al jaren van om het verhaal van Pinokkio te illustreren. Samen met schrijver en meesterbewerker Imme Dros voegt hij een prachtig nieuw hoofdstuk toe aan de traditie.

» “Dit is de definitie van gekkenwerk”: analisten van Match of the Day niet mals voor Vincent Kompany na degradatie met Burnley:

Het doek is gevallen voor Vincent Kompany. Zijn Burnley degradeert opnieuw naar tweede klasse na een 2-1 nederlaag tegen Tottenham. Vince The Prince gaf wel aan dat hij bij The Clarets blijft om zijn project voort te zetten. Al schoot Kompany volgens de voetbalanalisten van het legendarische Match of The Day vooral in zijn eigen voet. “Hij vraag zaken die zijn spelers niet kunnen.”

» “We willen vroeger op vakantie”: Cercle Brugge wil vierde plaats niet meer afgeven:

Zelfs als Cercle Brugge geen punten meer pakt in de twee slotmatchen tegen Union en Club Brugge is het nu al zeker van de barrage voor Europees voetbal tegen AA Gent.

Maar Miron Muslic kondigde op de Bosuil al aan dat ze niet van plan zijn om die vierde plaats nog af te geven. En als Muslic iets zegt wordt het meestal ook realiteit, zo leerde het verleden.

“En we willen liefst ook wat vroeger op vakantie”, deed Hannes Van der Bruggen er nog een schepje bij.

» Brazilianen brengen Lommel SK weer stapje dichter bij promotie met ‘sambagoal’: “Deze is voor mijn moeder en vrouw”:

De promotiedroom van Lommel SK blijft in leven. Groen-wit versloeg Deinze met 1-2, met dank aan een laat ‘sambadoelpunt’ van Rosa. Nu volgen twee barrageduels met KV Kortrijk om de promotie naar eerste klasse af te dwingen. “Maar daarin zullen we minstens twee versnellingen hoger moeten schakelen.”

» Wat met laatste twee matchen? Fans Standard dreigen degradatie te forceren met nieuwe forfaits:

Hoever willen de Standard-Ultra’s gaan met hun protest tegen 777 Partners? Als ook de resterende twee wedstrijden worden gesaboteerd, zou dat leiden tot een algemeen forfait en een automatische degradatie. De klok tikt om snel een overnemer te vinden.

» RECONSTRUCTIE. Hoe Union-trainer Alexander Blessin twee jaar geleden ei zo na bij Club Brugge zat:

Hij zat destijds al in de tribunes van het Jan Breydelstadion tijdens een Champions League-wedstrijd en wilde zélf graag tekenen bij Club Brugge. Door twijfels aan zijn stijl gebeurde het uiteindelijk niet. Hoe Union-trainer Alexander Blessin (50) twee jaar geleden nipt naast de job van trainer bij blauw-zwart greep.

» Thibau Nys pakt na twee ritten nu ook de eindzege in de Ronde van Hongarije: “Mark Cavendish kwam me tot drie keer toe feliciteren”:

Straf, straffer, strafst. Dit is het verhaal dat Thibau Nys (21) dit wegseizoen aan het schrijven is. Na vrijdag won hij ook zaterdag in de Ronde van Hongarije en zondag verzekerde hij zich van eindwinst. In twaalf koersdagen zit hij al aan vier zeges. Waar gaat dat eindigen?

» Nieuwe Antwerpse rechtbankvoorzitter Annelies Laureyssens: “We mogen aanslagen nooit normaal gaan vinden”:

Annelies Laureyssens (45) legt vandaag, 13 mei, de eed af als nieuwe voorzitter van de Antwerpse rechtbank van eerste aanleg. Zo wordt ze de korpschef van de rechtbanken van Antwerpen, Turnhout en Mechelen. Een beter personeelsbeleid en het openstellen van het Vlinderpaleis staan al op haar agenda. Maar ook het drugsgeweld krijgt prioriteit. “Er wordt onderzocht of we in de grensstreek kunnen werken met magistraten die gespecialiseerd zijn in drugslabo’s.”

» Helft van letselongevallen in Antwerpse verkeer zijn fietsers:

De fietsers maken de helft uit van de letselongevallen in het Antwerpse verkeer. 52 procent is een fietser op een gewone fiets. Van de tien dodelijke verkeersslachtoffers waren er drie bestuurders van een elektrische fiets en twee van een klassieke fiets.

» Oude brandweerkazerne afgebroken: “Straatfeesten bouwt eigen backstagedorp”:

In het centrum van Kalmthout vinden tijdens het Pinksterweekend de 45ste Straatfeesten plaats. De afbraak van de brandweerkazerne en de bouw van het nieuwe gemeentehuis zorgen voor extra werk: “We bouwen ons eigen backstagedorp”, vertelt Jan Van Ooteghem.

» Nog altijd maar 17-jarige Lucas Coenen pakt in Spanje eerste GP-zege van het seizoen: “Ik wist niet eens dat ik gewonnen had” :

Voor de derde keer op rij schalde de Brabançonne zondag door de boxen in de MX2-motorcross. Na twee GP-zeges va Liam Everts was het in de GP van het Spaanse Galicië de beurt aan Lucas Coenen. De 17-jarige Overijsenaar kreeg op het podium het gezelschap van wereldkampioen Andrea Adamo en Everts.

» Dating-app Breeze stuurt je nu ook in Hasselt meteen op date:

Het eindeloos chatten op een datingapp zonder echt af te spreken beu? Dan komt Breeze meteen met een afspraakje op de proppen. Na het invullen van een vragenlijst stuurt de Nederlandse datingapp jou en je match naar één van de vier deelnemende Hasseltse cafés.

» Recordaantal enkelbanden moet overbevolking in gevangenissen tegengaan: 939 stuks in Limburg:

Nog nooit zijn er in Vlaanderen zo veel enkelbanden in gebruik genomen als in 2023. Vorig jaar werden er bij het Vlaams Centrum voor Elektronisch Toezicht (VCET) maar liefst 6.767 enkelbanden geregistreerd, een absoluut record. In Limburg alleen al waren er 939 enkelbanden in gebruik, ook dit is een record.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium