Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Buurtfeest, rommelmarkt en makersmarkt: “Tijdens Aan de Klap willen we mensen samenbrengen”:

Aan de Klap is een buurtfeest op zaterdag 25 mei. De naam is toepasselijk, want het evenement gaat door bij het cultuurcentrum De Klap. Zo worden de Frans Messingstraat en De Waillystraat omgetoverd tot een ontmoetingsplek en wordt er ook een rommelmarkt opgesteld.

» Winnaars Maand van de Markt krijgen cadeaupakket: “De marktkramers blijven elke week paraat staan”:

Tijdens de zaterdagmarkt afgelopen weekend werden de winnaars van de Maand van de Markt in de bloemetjes gezet. De winnaars kregen een cadeaupakket met onder meer waardebonnen voor de markt. Gedurende een volledige maand april werden de lokale markten extra in de kijker gezet.

» GETEST. 4x verzorging in poedervorm: “Met deze ontdekking hoef je je geen zorgen te maken over lekkende flesjes op reis”:

Poedercosmetica bevat geen water en biedt daardoor een compact en handig alternatief voor traditionele verzorgingsproducten. Je moet wel een beetje doe-het-zelven, maar dat schrikt beautyredactrice Laure Vandendaele niet af. Maar doen alle producten ook wat ze beloven? “Ik lever mijn lidkaard van de ‘no poo’-beweging alvast in”.

» “Dit vergeten we nooit”: school van ‘meester Bernard’ volgt De Mol-finale op groot scherm:

Meer dan een miljoen Vlamingen speurden de afgelopen weken naar De mol. Maar nergens leefde het programma zo hard als op Vrije Basisschool De Parel in Heusden, waar kandidaat Bernard Balcaen (33) les geeft in het vijfde leerjaar. Zondag was de finale er zelfs te zien op groot scherm. “Telkens wanneer hij in beeld kwam, steeg er gejuich en applaus op.”

» Crocs is populairste modemerk ter wereld:

Een team Britse analisten, verbonden aan de website businessfinancing.co.uk, dook in de zoekgegevens van Google. Hun doel? De populairste merken wereldwijd identificeren. Daaruit blijkt dat schoenenlabel Crocs globaal het meest geliefd is.

» Van slimme brievenbussen tot automatische serres: jongeren ontwikkelen innovatieve gadgets voor wetenschapswedstrijd:

De B-Phot-afdeling van de VUB met campus in Oetingen en Colruyt Group Smart Technics uit Halle organiseerden de B-Photonics Cup. Dat is een wetenschapswedstrijd voor studenten uit het vijfde en zesde jaar secundair onderwijs waarbij ze innovatieve gadgets ontwikkelen op basis van lichttechnologie. BA Pitzemburg uit Mechelen ging met de hoofdprijs lopen maar ook Don Bosco Halle viel in de prijzen.

» Negende Maldegemse Motorrit trekt naar Vlaamse Ardennen:

Op pinkstermaandag 20 mei organiseert Peter Van Hecke zijn negende Maldegemse Motorrit ten voordele van Kom op tegen Kanker

» Vijfde editie van de Lukkefeesten met muziek, fietstocht en veel lekkers:

Op en rond het Vateplein in Lo vindt op zondag 19 mei tussen 10 en 18 uur de vijfde editie van de Lukkefeesten plaats. Ook dit jaar wordt het een mix van muziek, animatie en veel lekkers.

» Wielertoeristenclub Feryn in diepe rouw na zwaar ongeval: “Dit is een zwarte dag voor onze club. Kris (50) was op het verkeerde moment op de verkeerde plaats”:

Wielertoeristenclub WTC Feryn is in diepe rouw. Bestuurslid Kris Seghers (50) uit Grimbergen kwam zondag om het leven bij een frontale botsing met zijn fiets tegen een auto. Bij het ongeval op de Jan Bogaertsbrug raakte ook de Leo Van den Brande, broer van de Meisese burgemeester Gerda Van den Brande, zwaargewond. Diezelfde namiddag kreeg een ander lid van de club een hartstilstand tijdens een fietsrit. De man is kritiek.

» VIDEO. Brazilianen brengen Lommel SK weer stapje dichter bij promotie met ‘sambagoal’: “Deze is voor mijn moeder en vrouw”:

De promotiedroom van Lommel SK blijft in leven. Groen-wit versloeg Deinze met 1-2, met dank aan een laat ‘sambadoelpunt’ van Rosa. Nu volgen twee barrageduels met KV Kortrijk om de promotie naar eerste klasse af te dwingen. “Maar daarin zullen we minstens twee versnellingen hoger moeten schakelen.”

» Dierenpolitie handelt bijtincident op kinderboerderij Kiewit verder af:

De dierenpolitie van de lokale zone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) handelt het proces-verbaal (pv) van het bijtincident afgelopen zondag verder af. Op de kinderboerderij in Kiewit beet een hond een driejarig kind. Het meisje moest naar het ziekenhuis.

» Omvang cybercrime in Schoten bedraagt 2,5 miljoen euro: politie organiseert infoavond:

Maandagavond 13 mei organiseert de lokale politie van Schoten in het kasteel van Schoten een infoavond rond cybercrime.

» The sky is the limit voor Jesper Daland en Cercle Brugge in jacht op rechtstreeks Europees ticket: “Dit mogen we niet meer uit handen geven”:

Cercle Brugge staat op een zucht van Europees voetbal. Geen Bruggeling zondagavond op de Bosuil die daar aan twijfelde. Cercle heeft z’n lot nu zelf in handen, ook al oogt het programma redelijk zwaar met nog Union en Club Brugge. Het eerste prijsje is al binnen met zekerheid over de barrage tegen AA Gent, maar groen-zwart wil meer. “Die vierde plaats mag ons niet meer ontglippen”, zei Jesper Daland.

» Beneluxlaan afgesloten na dodelijk ongeval:

Om 12 uur maandagmiddag gebeurde een dodelijk ongeval op de Beneluxlaan. Daardoor is de straat tussen de rotonde aan de Kinepolis en de Doornikserijksweg afgesloten.

» Deuren nieuw ontmoetingscentrum voor de eerste maal open tijdens Open Wervendag:

Het nieuw multifunctioneel centrum in Knesselare zit in de afwerkingsfase. Tijdens Open Wervendag, op zondag 26 mei, worden de deuren opengezet voor een kennismaking met het project.

» Oudenburgse vrienden richten EK-dorp in op terreinen van lokale voetbalclub: “We hebben capaciteit voor 500 supporters”:

De verkiezingskoorts stijgt dan wel, ook de EK-koorts begint stilaan te stijgen. Enkele weken geleden begon het bij Oudenburgnaars Sybren Taillieu en Jeroen Lingier te kriebelen om een EK-dorp in te richten op de terreinen van voetbalclub KWS Oudenburg. “We geven minstens al de groepswedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm”, zegt het duo.

» Leegstand aan ovonde verdwijnt: “Plannen voor sociaal project met twaalf flats”:

Woonmaatschappij Meetjesland plant een nieuw project met twaalf flats, op de plaats van vijf leegstaande woningen aan de ovonde ter hoogte van Delhaize. Ook voor garage De Wolf aan de overkant van de straat bereidt een projectontwikkelaar een (nieuw) bouwdossier voor.

» Strategisch laadpalenplan wordt realiteit met 19 nieuwe palen verspreid over gemeente:

Wuustwezel krijgt al zeker 19 nieuwe laadpalen voor elektrische wagens, verspreid over het gemeentelijk grondgebied. Voor de uitvoer van dit strategisch laadpalenplan werkt het lokaal bestuur Wuustwezel samen met netbeheerder Fluvius en Engie.

» Angelnight Spring wordt mix van jazz, pop, bossa nova en soul!:

Met “Angelnight Spring” zorgt KAS voor de perfecte ‘appetizer” in het muzikaal menu dat voor dit jaar voorzien is. Angelnight op 15 november wordt hoofdgerecht.

» Jong Cercle staat met anderhalf been in eerste nationale dankzij late penalty van invaller Noah Gijdé: “Doe het hem maar eens na”:

Het is al langer geweten: alles wat ze tegenwoordig aanraken bij Cercle Brugge, verandert in goud. Dat geldt ook voor Jong Cercle. Zaterdagnamiddag won het jonge groen-zwart door een omgezette strafschop in de slotminuut tegen Jong KV Mechelen. Met deze nipte 1-0-zege is Jong Cercle 80 procent zeker van promotie naar de Vlaamse eerste nationale.

» Man (52) krijgt tien jaar zwembad- en speelpleinverbod voor betasten 10-jarig meisje: “Ik ben wat onvoorzichtig geweest”:

Zestien jaar nadat hij een jarenlange celstraf kreeg opgelegd voor de verkrachting van zijn eigen dochter, betastte Ronny D. (52) een 10-jarig meisje in het zwembad van Bredene. De rechtbank achtte de feiten bewezen, maar stuurt D. niet opnieuw naar de cel. De man kreeg wel zware voorwaarden opgelegd, waaronder chemische castratie. Hij mag ook tien jaar lang geen speelplein of zwembad meer betreden.

» McDonald’s gaat vergunningsaanvraag wat wijzigen, college nam nog geen beslissing:

Fastfoodketen McDonald’s gaat wijzigingen aanbrengen in het lopend onderzoek naar een vergunningsaanvraag voor een restaurant en drive-thru in Massenhoven (Zandhoven). De keten wil wellicht aan enkele bezwaren tegemoetkomen. Dit gebeurt wel vaker. Het college van burgemeester en schepenen van Zandhoven nam nog geen beslissing over de vergunning.

» SV Rumbeke bezwijkt onder de druk in penaltyreeks maar geeft hoop op promotie nog niet op: “Volgend weekend kan het er weer helemaal anders uitzien”:

Na 120 minuten stond het in SV Rumbeke-FC De Kempen 3-3, waarna de bezoekers in de strafschoppenreeks de zenuwen het best in bedwang kon houden (2-4). Rumbeke moet volgend weekend nog op bezoek bij Vlaamse Ardennen. Of de winnaar nog kans maakt op promotie, is voor het ogenblik koffiedik kijken.

» Parket eist celstraf voor dief die kleedkamer plundert:

Het parket Halle-Vilvoorde heeft maandag een gevangenisstraf van achttien maanden gevorderd tegen een jongeman die een resem smartphones en andere elektronica had gestolen uit de kleedkamers van een sportclub. De gestolen toestellen werden allemaal getraceerd naar zijn adres, maar de jongeman kon nooit verhoord worden en kwam ook niet opdagen voor de rechtbank.

» Op dit plekje in Florida zwemmen vissen plots ondersteboven: na maandenlange zoektocht lijkt oorzaak eindelijk gevonden:

Roggen die ondersteboven zwemmen, haaien die bruusk door de modder wroeten: de vissen in de wateren rond de Florida Keys gedragen zich de laatste maanden vreemd, worden vaker ziek en sterven zelfs. Na meer dan een halfjaar lijken wetenschappers nu eindelijk een verklaring te hebben gevonden.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium