Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» In brand gestoken, vernield of beklad: wie heeft het gemunt op verkiezingsaffiches Zuhal Demir?:

In heel de provincie Limburg worden verkiezingsaffiches van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) beklad en vernield. Demir, die met een beschuldigende vinger wijst naar boze boeren en aanhangers van de Turkse president, heeft het over een “teken van lafheid”.

» Liegen over je sixpack, is geen verkrachting: man vrijgesproken na “misleidende” Tinder-date:

Meubelverkoper Said S. (48) is vrijgesproken voor verkrachting tijdens een seksdate. De man deed zich op Tinder voor als adonis met sixpack, maar die was in werkelijkheid ver te zoeken. De vrouw voelde zich misbruikt, maar kreeg van de rechter ongelijk.

» HET RAPPORT VAN SPARTA PETEGEM. Op twee jaar van kampioen naar degradant:

Sparta Petegem kende op korte termijn een onwaarschijnlijk groot verval. Twee jaar geleden kampioen, vorig seizoen nog vicekampioen en nu degradant. Een sportief drama door enkele langdurige blessures van sterkhouders en een schrijnend gebrek aan efficiëntie in de zone van de waarheid.

» Wegpiraat vlamt met 142 per uur over de Kennedylaan en moet rijbewijs afgeven :

Een automobilist is afgelopen donderdag betrapt toen hij met 142 kilometer per uur over de John F. Kennedylaan vlamde. De bestuurder moest meteen zijn rijbewijs afgeven.

» Nederlands muntstuk van 25 centiemen geveild voor meer dan miljoen euro: “Vroeger kocht je er een brood mee, nu twee huizen”:

Bij een veilinghuis in IJsselstein (Utrecht) is een zeldzaam kwartje (25 centiemen) uit 1891 geveild voor maar liefst 1.045.500 euro. “Vroeger kocht je er een brood mee, nu twee huizen”, zegt een muntenverzamelaar.

» Onze chef media keek naar ‘Goed gespeeld’ op VRT 1: “Ondermaats promofilmpje voor Sport Vlaanderen”:

‘Goed gespeeld’ is bezwaarlijk een volwaardig programma te noemen. Daarmee vergeleken verdienen de boodschappen van algemeen nut een Kastaar!.

» Volgens oud-fixer Cohen vond Trump schandaal rond Stormy Daniels “een grote ramp” voor zijn campagne: “Hij dacht alleen maar aan de verkiezingen, niet aan Melania”:

Op het proces tegen ex-president Donald Trump in New York, is zijn voormalige advocaat Michael Cohen maandag begonnen aan z’n getuigenis. Volgens Cohen gaf Trump de opdracht om de affaire met Stormy Daniels stil te houden tot na de verkiezingen van 2016. Trump hoorde het relaas van zijn voormalige fixer, die hij eerder een rat heeft genoemd, hoofdschuddend aan.

» Identiteitscontroles van bezoekers zwembad De Molen moet overlast terugdringen:

De bezoekers aan het openluchtzwembad De Molen op Linkeroever kunnen zich verwachten aan identiteitscontroles. Dit moet het mogelijk maken om overlastbezorgers in de toekomst te weren uit het zwembad.

» VIDEO. Relletje rond ‘wit’ supertalent ten spijt: WNBA-sterren schitteren in ondergoed van wereldster Kim Kardashian:

Het vrouwenbasketbal floreert als nooit tevoren, zowel in ons land met dank aan de Belgian Cats als in de Verenigde Staten. En als wereldster Kim Kardashian zich er dan nog eens mee gaat bemoeien, dan wordt het pas echt groots.

» Verband met ruzie Kendrick Lamar? Derde indringer in één week tijd bij Drake:

De security rond het huis van rapper Drake heeft de handen vol. Er werd alweer een indringer tegengehouden, al de derde in één week tijd.

» Studentenbezetting Belgische universiteiten breidt uit: “Er is geen centrale coördinatie”:

Ook in Antwerpen, Brussel en Leuven nemen studenten sinds maandag universiteitsgebouwen in. Hoe zetten zij zulke acties op poten, en wie zit erachter? “We vroegen raad aan de studenten in Gent.”

» Studenten en professoren bezetten stadscampus Universiteit Antwerpen: “Er is een genocide gaande, dan kún je niet neutraal zijn”:

Het studentenprotest tegen de oorlog in Gaza breidt uit. In de Agora, het kloppend hart van de Universiteit Antwerpen, hebben enkele tientallen studenten maandagmiddag hun tenten opgezet. Ze eisen dat de universiteit haar banden met Israëlische onderwijsinstellingen verbreekt.

» HET RAPPORT VAN KFC VOORDE-APPELTERRE. Zeker niet het lelijke eendje van de reeks:

Promovendus KFC Voorde-Appelterre bewandelde nieuwe wegen in tweede afdeling, maar de jonge Ninoofse fusieclub zorgde voor een verfrissend geluid en werd ondanks het provinciale stadionnetje zeker niet het lelijke eendje van de reeks.

» “Bekende en minder bekende helden schreven hier geschiedenis”: nieuwe fietsroute leidt je langs plekken met olympisch randje:

De Olympische Spelen vinden deze zomer plaats in Parijs, maar je kan ze ook dichter bij huis vinden. De Stad lanceerde namelijk een nieuwe fietsroute die je langs olympische plekken in Gent leidt.

» “Joost heeft snel een Europese tournee aangekondigd. Cashen nu er nog oorlog is”:

Het Eurovisiesongfestival: je kunt er veel over zeggen, maar ik zoek naar de grootste gemene deler. Nou ja, zoeken. Zo lastig is dat niet. Komt ie: misschien is het niet zo handig, nee laat ik het anders zeggen, misschien is het wel obsceen, nee, toch anders, misschien is het wel psychotisch wereldvreemd om een songfestival te organiseren in een tijd waarin, tijdens het liedje van Oekraïne, de Russen een beslissende aanval doen op het noorden van hun land.

» Quinten Vanderwegen na Waalse winst verlekkerd op Ronde van Vlaanderen: “Daar trof ik het soort kuitenbijters die ons zondag ook pijn zullen doen”:

Tweedejaars Quinten Vanderwegen mikte voor aanvang van het seizoen op één zege, maar in het Waalse Beclers in de buurt van Doornik stond hij al voor de tweede keer op het hoogste podium te glunderen. Het doet hem verlekkerd kijken richting Ronde van Vlaanderen van zondag.

» Wat is er aan de hand met Magic Mike? waarom Mike Trésor amper kansen kreeg van Vincent Kompany bij degraderend Burnley:

Het kan snel verkeren in het voetbal, vraag dat maar aan Mike Trésor. De assistkoning van vorig seizoen kreeg na zijn transfer van KRC Genk naar Burnley amper kansen van coach Vincent Kompany en degradeerde zaterdag met The Clarets naar de Championship. Een rampjaar. Wat is er aan de hand met Magic Mike?

» Man opgepakt die reizigers bang maakt op trein:

De lokale politie van Sint-Niklaas heeft maandagnamiddag een man gearresteerd in het station van Sint-Niklaas. De treinbegeleider had de politie verwittigd omdat de man treinreizigers bang maakte.

» Nele Gilis grijpt naast plek in kwartfinales op WK squash:

Nele Gilis (PSA 4) heeft zich maandag op het wereldkampioenschap squash in de Egyptische hoofdstad Caïro niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales.

» Ines Van Troyen wint de sprinttriatlon in Geel: “Volgend jaar hoop ik mijn eerste Ironman te doen”:

Heel veel wedstrijden doet ze niet meer, maar zondag kon Ines Van Troyen bij haar eerste wedstrijd van het seizoen al meteen het zegegebaar maken. De 31-jarige Leuvense, die al een mooie carrière achter de rug heeft, nam van bij het fietsen het commando in handen. “Ik wil de volgende maanden vooral de focus leggen op de langere afstanden. En volgend jaar staat er zeker een volledige Ironman op mijn programma.”

» Politie rukt uit voor “gevaarlijke ijzeren plaat” bij wegenwerken :

Een ijzeren plaat die tijdens wegwerkzaamheden over een sleuf in de Eduard Dompasstraat was gelegd, vormde maandag een gevaar voor fietsers en automobilisten. Buurtbewoners alarmeerden de hulpdiensten.

» En dat terwijl de Red Lions net enorm populair zijn: toeschouwers vinden maar moeilijk de weg naar onze hockeyclubs:

Als regerend kampioen zullen de Red Lions straks tijdens de Olympische Spelen baden in media-aandacht, maar de net afgelopen Belgische competitie speelt zich nog steeds in medialuwte af. Bovendien groeit het publieksbereik niet mee met de sportieve hoogconjunctuur.

» Niet de eerste keer dat rioolrooster aan die brug bengelde: dit weten we al over incident waarbij trucker omkwam :

Ze waren onder invloed van lachgas en niet aan hun proefstuk toe, de vijf hangjongeren die afgelopen weekend op een snelwegbrug boven de E42 een loodzwaar rioolrooster doelbewust naar beneden lieten bengelen. Nadat bleek dat de Roemeense trucker Gheorghe Tibil (50) het niet had overleefd, stapte een van hen zondagavond beschaamd naar de politie.

» KV Tremelo vindt nieuwe coach bij de buren: “Het kriebelde om nog eens een eerste ploeg te trainen”:

In het verleden waren de derby’s tussen KV Tremelo en buur Lozenhoek Keerbergen pittig. Ondanks dat gegeven haalden de wit-zwarten twee leden van hun sportieve staf bij de buren. Andy Van den Acker, aan het begin van vorig seizoen nog coach van Lozenhoek Keerbergen, wordt volgend seizoen trainer bij de buren van Tremelo, die zakten naar vierde provinciale. Hij zal worden bijgestaan door T2/speler Aleandro Swiggers. De flankverdediger was eerder actief bij onder meer SK Kampelaar, Lozenhoek Keerbergen en was dit seizoen aan de slag bij BHS United.

» Girls On Board bij Zeil- en Surfclub Broechem met initiaties zeilen, surfen en suppen om meer vrouwen op water te krijgen:

Zeil- en Surfclub Broechem organiseert zondag 26 mei onder de noemer Girls On Board speciaal initiaties zeilen, suppen en windsurfen voor meisjes en vrouwen. Het aantal vrouwen in sportclubs ligt nog altijd een pak lager dan het aantal mannen, zeker ook in de watersporten.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium