Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Bommelding in Antwerpse handelsschool Sint-Lodewijk: leerlingen geëvacueerd, politie voert sweeping uit:

De Sint-Lodewijkschool aan de Lombardenvest, in het centrum van Antwerpen, is maandag volledig ontruimd door een bommelding. De politie is massaal ter plaatse.

» Jongeren snuisteren rond in leegstaand huis in Lummen:

Een leegstaand huis langs de Ringlaan in Lummen blijkt plots een attractie voor jongeren, vermoedelijk ‘urban explorers’. Die fotograferen en documenteren verlaten vervallen gebouwen en plekken.

» ImmoTijl opent vijfde vastgoedkantoor:

ImmoTijl opent op Steenweg tussen Droeshout en Mazenzele een nieuw vastgoedkantoor. “We voelen ons al langer thuis in Mazenzele, Droeshout en Opwijk, en dat wilden we nu ook graag structureel verankeren”, zo luidt het bij zaakvoerders Jens Verhaevert en Tom Van Den Troost. Voor de vastgoedgroep betekent het een vijfde kantoor in de wijde regio, na Aalst, Herdersem, Denderleeuw en Dendermonde. ImmoTijl telt inmiddels meer dan 20 medewerkers en heeft meer dan 400 eigendommen in portefeuille.

» Van zinkstaven tot Red Bull: vijf jaar cel voor kopstuk bende ladingdieven :

Vijf Britten zijn voor de Brugse rechtbank schuldig bevonden aan een resem ladingdiefstallen. Het kopstuk kreeg vijf jaar effectieve celstraf. De mannen maakten onder meer in Brugge opleggers buit met Red Bull, pruimen en zelfs zinkstaven.

» Mechelse handelaars werken samen voor Week van de Stenen Winkel: “Lokale zaken vormen kloppend hart van gemeenschap”:

Naar aanleiding van de Week van de Stenen Winkel die momenteel loopt slaan zeven Mechelse handelaars de handen in elkaar. Nog tot en met zaterdag 18 mei kan je door een bezoekje te brengen aan de deelnemende winkels een prijzenpakket ter waarde van 700 euro winnen.

» Oude spoorwegbrug over Lierseweg wordt afgebroken:

Op de Lierseweg in Herentals is begonnen met de afbraak van de oude spoorwegbrug. De ligt meteen naast de recent nieuw gebouwde brug.

» LIVE. Nieuw circulatieplan in Gent | Truck rijdt geparkeerde auto aan in woonstraat, bewoners vragen om oplossing:

Eind april is het verkeer aangepast in Sint-Amandsberg en Gentbrugge. Met een nieuw circulatieplan worden auto’s en vrachtverkeer naar de drukke straten gestuurd. We volgen de situatie hier op de voet.

» Carrera Coppens is na vijf jaar nog eens aan het feest na zege in Puivelde: “Dit doet ongelooflijk veel deugd”:

Carrera Coppens is een naam die u niet al te vaak in de uitslagen van Cycling Vlaanderen zal terugvinden. Maar vorige zaterdag stond hij, totaal onverwacht, wel helemaal bovenaan het klassement van de elitewedstrijd in het kermisvierende Puivelde.

» LIVE KOERS. Wegen naar de top van mythische Stelvio zien er onberijdbaar uit, 19-jarige eerstejaarsbelofte van Lotto Dstny wint na solo van 90 (!) km:

Het wielervoorjaar zit erop, de Giro is in volle gang. Onze wielerredactie zit mee in het spoor van het peloton en volgt alles op de voet. Mis hier niets van alle actie.

» Ontdek Roeselaarse orgels deze zomer tijdens twee festivals:

De stad en de Orgelkring Adriaen Willaert zetten de komende maanden de verschillende orgels in de stad in kijker met de organisatie van het Internationaal Orgelfestival en het Stadsorgelfestival. “We brengen ook hedendaagse muziek.”

» Lennert (24) opent pizzeria met ‘pizza hamburger’ en ‘pizza tandoori’ vlak bij gevangenis: “Mijn favoriet is met kebab”:

Op de hoek van de ring en de Nieuwewandeling is dit weekend een gloednieuwe pizzeria geopend: Pizza Talia’s. Lennert De Cooman (24) maakt er niet minder dan 43 soorten pizza’s, vlak voor de neus van de klanten. Op dinsdag worden ze aan de helft van de prijs verkocht.

» HET RAPPORT VAN KRC GENT. Jeugdige kern betaalde leergeld, maar bracht net genoeg om degradatiestrijd te overleven:

Einde seizoen voor KRC Gent, dat niet zonder moeite het behoud wist te realiseren. Opdracht uiteindelijk dan toch volbracht. Onze clubwatcher analyseert de campagne van de jonge Ratjes. Wat waren de positieve en minder positieve punten? En wat mogen we verwachten van volgend seizoen?

» Camp’s pakt uit met tweedaags muziek- en foodtruckfestival: “Hét startschot van de zomer in Oudenaarde”:

Camp’s, fabrikant van ingelegde groenten, mosterd en pickels op het bedrijvenpark Coupure in Oudenaarde, organiseert op 7 en 8 juni een tweedaags muziek- en foodtruckfestival. De parking wordt omgetoverd in een festivalterrein, met ook ruimte voor kinderanimatie. De vlakbij gelegen Langemeersen zijn het decor voor een natuurwandeling. “Mensen samenbrengen voor een flinke portie amusement, dat is ons opzet”, klinkt het.

» Bodyguard deelt rake klappen uit aan bezoeker van feestje: parket eist vier maanden cel:

Een Nederlandse man riskeert een celstraf van vier maanden en een boete van 400 euro omdat hij een bezoeker van een fuif in De Loods in Mechelen zwaar had toegetakeld. De aanleiding: het slachtoffer droeg een ketting met een kruis en dat mocht niet van de bodyguard.

» #TeamFocus eert overleden vriend met tweede editie van fiets- en wandeltocht De Pajotse Parel:

Voor het tweede jaar op een rij organiseert #TeamFocus, een vriendengroep uit Asse, op zondag 19 mei een fiets- en wandeltocht. Daarmee brengen ze een eerbetoon aan hun overleden vriend Ruben, de opbrengst gaat dan ook volledig naar Kom op tegen Kanker.

» Brian Rigole tweede in jongerenklassement Beker van België:

Brian Rigole staat na Daan Stevens tweede in het jongerenklassement van de Beker van België. De Avelgemse student van Wielerploeg De Molenspurters finishte zondag als zeventiende in Galmaarden. De dagzege ging naar Sander Devenijns. (tvm)

» Vijf verdachten opgepakt nadat riooldeksel van brug wordt gegooid en dit leven van trucker kost: een van hen stapte zélf naar politie :

Vijf jongeren uit Andenne, een stad in de provincie Namen, zijn opgepakt in het kader van het onderzoek naar de dood van een Roemeense vrachtwagenchauffeur vrijdagnacht. De man overleed nadat een riooldeksel vanop een brug op de snelweg gegooid werd.

» 19-jarige riskeert celstraf van twee jaar voor drugshandel: “Hij stopt niet met het plegen van feiten”:

R.S., een jongen van slechts 19 jaar, riskeert een gevangenisstraf van twee jaar. Hij moest zich maandag in de correctionele rechtbank van Turnhout verantwoorden voor de handel in verdovende middelen. “Ik vraag me af waar hij heen wil met zijn leven”, klinkt het in de rechtbank.

» Van tweede afdeling naar tweede provinciale, Natan Juste ruilt Tempo Overijse in voor Linden: “Bij Overijse kreeg ik de indruk dat ze mijn voeten aan het rammelen waren”:

Opvallende overstap voor Natan Juste. De aanvallende middenvelder verlaat Tempo Overijse en speelt volgend seizoen bij VK Linden. Voor Juste, die in 2023 nog bij Jong OHL speelde, is dat toch een serieuze stap terug, van tweede afdeling dit seizoen naar tweede provinciale. Al heeft de Holsbekenaar daar zo zijn redenen voor.

» Inbrekers beschadigen raam en dringen woning binnen: politie start onderzoek:

De politie onderzoekt een inbraak in een woning in de Karel Lodewijk Maenhoutstraat in Sint-Martens-Latem.

» Extrema Outdoor verwacht 80.000 festivalgangers: “Alcoholcontrole ook in naburige politiezones”:

Niet alleen in de politiezone Carma, ook in de omliggende zones zullen tijdens het driedaagse festival Extrema Outdoor, komend weekend, alcoholcontroles zijn. De organisatoren zorgen voor alcoholtesters opdat bezoekers weten of ze veilig achter het stuur kunnen kruipen.

» Gocarts zoeven door dorpscentrum tijdens Grote Prijs Wemmel:

De twaalfde Grote Prijs Wemmel gocartrace in het dorpscentrum, tijdens de meikermis en de avondmarkt, was opnieuw een succes. De aspiranten van de Chiro hadden met hun team SK Zwomme de snelste tijd neergezet. Voorts vielen ook de Sint-Jozefschool (beste verklede), Let’s go cart (fun-reeks), Chiro Katoke (pechvogels) en Jeugd/Jeunesse (meest verdienstelijke) in de prijzen.

» De Kinderopvangzaak dient klacht in tegen nieuwe voorrangsregels kinderopvang: “Deze stap is broodnodig”:

Een twintigtal organisaties hebben een klacht ingediend tegen de nieuwe voorrangsregels voor de gesubsidieerde kinderopvang. Maandag kwamen ze symbolisch samen aan het Grondwettelijk Hof aan het Koningsplein. “Kansarme gezinnen moeten ook een kans krijgen om hun kinderen naar de opvang te sturen.”

» Buitenrestauratie Broelkaai 6 gaat van start: “Afgewerkt tegen Pasen 2026”:

De stad Kortrijk gaat Broelkaai 6 grondig restaureren. Het einde van de werken is voorzien voor Pasen 2026. Er zijn heel wat mankementen.

» Sint-Pietersplein opnieuw zes dagen het mekka van beachvolleybal: “25-jarig bestaan van dat sportief gebeuren vereeuwigd met fotoboek”:

Sint-Pietersplein is van woensdag 15 tot maandag 20 mei the place to be voor (beach)volleybalfans. Daar vinden op vier terreinen voor diverse leeftijden en niveaus soms vanaf 8.30 uur tot 21.30 uur wedstrijden plaats. De toegang is nog steeds gratis. Om de hoge kosten deels te compenseren, wordt voor het eerst een tombola gehouden.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium