Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Bewoners Oud-Termien in beroep tegen vergunning Transcoma:

Buurtbewoners van Oud-Termien gaan in beroep tegen de beslissing van de deputatie om een vergunning af te leveren voor de uitbreiding van het afvalverwerkend bedrijf Transcoma.

» Twee ziekenhuizen vol nadat veel lopers onwel worden tijdens marathon in Nederland:

In het Nederlandse Leiden is zondag een marathon afgelast wegens het grote aantal onwelwordingen. Twee ziekenhuizen in de buurt raakten vol door de toestroom van lopers en konden niemand meer opnemen.

» Ongekend scenario op komst in de Eredivisie? FC Twente en AZ naderen play-offwedstrijd voor Champions League:

FC Twente en AZ stevenen af op een fotofinish in de strijd om de derde plaats in de Nederlandse Eredivisie. In theorie kunnen beide ploegen op meerdere vlakken gelijk eindigen, waardoor zelfs nog de mogelijkheid van een beslissingswedstrijd bestaat. De winnaar daarvan plaatst zich dan voor de voorrondes van de Champions League.

» KVV Schelde verslaat SVK Maldegem:

KVV Schelde heeft de uitwedstrijd gewonnen tegen SVK Maldegem op zondag. De wedstrijd eindigde op 2-4.

» Incident op donderdag zou niet eerste confrontatie met cameravrouw zijn geweest: “Joost zou telefoon hebben weggeduwd”:

Het incident met een cameravrouw waarvoor Joost Klein uiteindelijk gediskwalificeerd werd voor de finale van het Eurovisiesongfestival zou niet het eerste geweest zijn. Dat schrijft het Algemeen Dagblad op basis van informatie uit de Nederlandse delegatie.

» Portugees Antonio Da Costa wint Formule E in Berlijn, Stoffel Vandoorne 20e:

Ondanks zijn achtste plaats op de startgrid moest Stoffel Vandoorne (DS Penske) zondag genoegen nemen met de twintigste en laatste plaats in de tweede ePrix in Berlijn, de tiende van de zestien manches van het Formule E-wereldkampioenschap. De overwinning was voor Antonio Felix Da Costa (TAG Heuer Porsche) uit Portugal.

» SK Roeselare neemt vlot de maat van KVK Wellen, maar promotie blijft voorlopig een vraagteken: “We weten pas meer binnen een week of drie”:

SK Roeselare deed zondag tegen Wellen wat het moest doen: winnen. De jongens van Dieter Lauwers deden het met overtuigende 4-1-cijfers. Achteraf werd er een feestje gebouwd. Maar of Roeselare nu zijn promotie naar tweede afdeling op zak heeft, is nog even afwachten. De bond moet immers groen licht geven.

» Thierry Neuville doet goede zaak in WK na derde plek in Portugal: “Wisten vooraf dat het geen makkelijke rally zou worden”:

Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 N Rally1) zijn zondagnamiddag als derde geëindigd in de Rally van Portugal. In de WK-tussenstand vergroot Neuville zijn voorsprong op eerste achtervolger Elfyn Evans (Toyota Yaris Rally1) tot 24 punten. Neuville blikte tevreden terug op de voorbije dagen.

» Knappe derde plaats voor KAAG in de Super League:

Het Gentse KAAG is in Leuven, waar de tweede editie van de Super League plaatsvond, als derde geëindigd. Het team werd enkel voorafgegaan door Excelsior Brussel en Daring Club Leuven. Voor twee individuele overwinningen zorgde Rani Vincke, die zowel de 100 als de 200 meter voor haar rekening nam. In de 200 meter deed ze dat daarenboven in een persoonlijk record: 23”49. Zita Goossens zorgde met 1,78 meter voor het maximum aan punten in het hoogspringen. Rayan Vanderpoorten nam in 8’56”42 de 3.000 meter steeple voor zijn rekening. Voor meerkamper Jente Hauttekeete werd het tweemaal zilver: 5,00 meter met de polsstok en 6,92 meter in het verspringen. (wgo) 

» VIDEO. Wat is er loos met Novak Djokovic? Servische tennistopper in twee korte sets van de baan geveegd in Rome:

De derde ronde van het Masters 1.000-toernooi in Rome (gravel/7.877.020 euro) is zondag het eindstation geworden voor ‘s werelds nummer een Novak Djokovic.

» Souleymane Anne (Deinze) scoort ei zo na wereldgoal in barragewedstrijd tegen Lommel, doelman net op tijd terug:

In de strijd om een ticket voor het barrageduel tegen KV Kortrijk heeft Deinze-speler Souleymane Anne bijna voor een wereldgoal gezorgd. De Mauritaan kreeg ter hoogte van de middenlijn een botsende bal voor de voeten en twijfelde niet. Met een schitterende lob klopte hij ei zo na de Lommelse doelman, maar die wist net op tijd terug te keren.

» Gauthier Onclin grijpt nipt naast eerste Challengertitel:

Gauthier Onclin (ATP 282) heeft zondag nipt naast zijn allereerste eindzege op een Challengertoernooi gegrepen.

» STVV boekt vier op vier tegen KV Mechelen dankzij trefzekere Bertaccini:

STVV klopte KV Mechelen voor de vierde keer dit seizoen (2-1) en nadert tot op één punt van de mannen van Besnik Hasi. Bertaccini wiste met twee treffers het openingsdoelpunt van ex-Kanarie Konaté uit. Plaats acht blijft in het vizier.

» VIDEO. Cultclub Sankt Pauli keert na afwezigheid van dertien jaar terug in de Bundesliga:

Sankt Pauli zal volgend seizoen voor het eerst sinds het seizoen 2010-2011 opnieuw uitkomen in de hoogste Duitse voetbalklasse.

» Stadsbestuur wil maximumaantal districtsschepenen verhogen: “Waarom? We zijn met meer dan genoeg”:

Het Antwerpse stadsbestuur gaat de limiet optrekken voor het maximumaantal districtsschepenen per district. Al zien de schepenen daar zelf de noodzaak niet van in. “Het kan wel een belangrijke rol spelen bij de coalitiegesprekken”, zegt Deurns districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA)

» FC Schepdaal wint spektakelwedstrijd van Londerzeel United:

FC Schepdaal won zondag het thuisduel tegen Londerzeel United. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna FC Schepdaal in de tweede helft uitliep naar 4-2.

» Olivier Asnong en Thibo Ballet bezorgen W. Koersel zege op KSK Vlaamse Ardennen:

W. Koersel boekte een zege in de wedstrijd tegen KSK Vlaamse Ardennen. Het team won zondag met 1-2.

» SV Wevelgem City B wint thuis van Jong Anzegem:

SV Wevelgem City B maakte uiteindelijk vier doelpunten tegen Jong Anzegem in de thuiswedstrijd op zondag. Het duel eindigde op 4-3.

» VSV Gent boekt overtuigende zege op VK White Boys Sint-Niklaas:

In de wedstrijd zondag tussen VSV Gent en VK White Boys Sint-Niklaas, kwam VSV Gent al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 0-1-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 0-4 overwinning.

» Vanherck maakt twee goals voor Rauw in wedstrijd tegen Oppuurs B:

Rauw won zondag de uitwedstrijd tegen Oppuurs B met 1-3.

» Skydivers vliegen aan 246 km/u door iconische Tower Bridge in Londen:

Twee Oostenrijkse skydivers hebben zondag voor het eerst een wingsuit-vlucht uitgevoerd door de Tower Bridge in Londen. “Een droom die uitkomt”, juichte de 33-jarige Marco Furst na afloop.

» Zilvermeer zet in op meer toerisme met nieuw masterplan: “We willen het domein zowel in de winter als de zomer optimaal benutten”:

Het Zilvermeer in Mol vierde dit weekend zijn 65ste verjaardag. Met onder meer een afterworkparty, filmavond, opendeurdag en kidsnamiddag mocht het recreatiedomein elke dag op duizenden bezoekers rekenen. Er zijn plannen om de camping te hertekenen, de speeltuin te vernieuwen en meer in te zetten op logeren langs het water.

» Naakte Jan (64) staat ‘zijn’ ton af na Kattenstoet: “Wie durft zich blootgeven voor tienduizenden mensen?”:

Een karakterkop die zich durft blootgeven. Zo kent menig Ieperling Jan Steen (64), de ‘naakte tondrager’ van de Kattenstoet. Na een vierde keer staat hij zijn ton af. “Mijn opvolger mag geen gêne hebben.”

» VK Borchtlombeek maakt het verschil in de tweede helft tegen PSV 1820:

VK Borchtlombeek won de uitwedstrijd tegen PSV 1820 zondag. Het duel eindigde op 1-3.

» Sterke eerste helft tegen Sassport Boezinge B levert KM Torhout B zege op:

KM Torhout B won zondag de uitwedstrijd tegen Sassport Boezinge B met 0-2. Sassport Boezinge B slaagde er in de tweede helft niet in om terug te vechten en kwam niet tot scoren, waardoor KM Torhout B de wedstrijd won.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium