Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Studenten UAntwerpen: “Wie meeleeft met Gaza weet al wat te stemmen, daar verandert houding van Belgische regering weinig aan”:

“Dat België Palestina nog niet erkent als staat is nog een schepje bovenop alles wat er nu gebeurt. Maar dat dit het stemgedrag van mensen zal beïnvloeden is onwaarschijnlijk. Dat heeft de oorlog in Gaza en de verschrikkelijke gevolgen daarvan al gedaan”, zegt Mustapha (19).

» Margot Vanpachtenbeke koerst tegen Lotte Kopecky in Londen:

Margot Vanpachtenbeke rijdt met het Nederlandse VolkerWessels Women’s Pro Cycling Team de RideLondon Classique (24-26 mei). Ook Lotte Kopecky tekent present in deze WorldTour-wedstrijd. (tvm) 

» Eerste burgemeester van groot-Haacht overleden: “Veeleisend maar met een hart voor mensen”:

In Haacht is André Le Roy op 84-jarige leeftijd overleden. Hij was de eerste burgemeester van groot-Haacht, voor de fusie in 1977 was hij ook enkele jaren burgemeester van Wespelaar.

» Al zeventien passagiers geopereerd na extreme turbulentie tijdens vlucht Singapore Airlines:

Passagiers die dinsdag gewond raakten op een vlucht met extreme turbulentie van Singapore Airlines, hebben onder meer verwondingen aan de schedel, de hersenen of nog de wervelkolom. Zeventien patiënten werden intussen geopereerd, zo heeft de directeur van een ziekenhuis in Bangkok, de hoofdstad van Thailand, gezegd.

» Kyano Cottignies mikt op zesde zege in Vermarc Cycling Project:

Tweedejaars Kyano Cottignies voert Acrog-Tormans aan in het tweedaagse Vermarc Cycling Project voor nieuwelingen (25-26 mei). Afgelopen weekend boekte de provinciale kampioen zijn vijfde seizoenszege in Moorsele. 

» Ambiance na de koers: Zillion goes Herentals met DJ Fou:

Traditiegetrouw is het ook dit jaar dansen geblazen na het na-Tourcriterium op Herentals Fietst. Want de gratis openlucht-afterparty DECA Danst op donderdag 25 juli presenteert weer drie top-dj’s met als meest opvallende naam: DJ FOU, alias Frank Verstraeten, bezieler van de legendarische Antwerpse discotheek Zillion.

» Huis van het Kind zet alle opvoeders in de kijker tijdens Week van de Opvoeding:

Zoals elk jaar worden tijdens de Week van de Opvoeding van 16 tot 23 mei alle ouders, grootouders, pleegouders, opvoeders, begeleiders extra in de kijker gezet voor al hun inspanningen. Het Herzeelse Huis van het Kind heeft een kleine attentie voorzien voor de opvoeders, als teken van waardering.

» ACV-site moet na twee dagen opnieuw afgesloten door wangedrag hangjongeren:

De ACV-site die de gemeente als alternatief had voorzien als parking tijdens de werken aan de kerk van Ruisbroek, moest na twee dagen alweer gesloten worden. Hangjongeren klommen er over een interne omheining. Gemeente en politie bekijken welke extra maatregelen nodig zijn om de alternatieve parking te kunnen heropenen.

» Piepjonge onderneemster Ikram (19) verwent zoetebekken in eerste zaak in Borgerhout: “Cinnamon rolls zijn mijn specialiteit”:

Op amper 19-jarige leeftijd opende de ondernemingsgezinde Ikram Driouich onlangs haar allereerste eigen zaak. Op de Stenenbrug in Borgerhout introduceerde ze ‘Qarfa’. Voor wie een beetje Arabisch begrijpt, verraadt die naam meteen wat je kan verwachten.

» VIDEO. Tim Merlier heeft boodschap na mijlpaal in carrière: “De haters zullen teleurgesteld zijn”:

Een tweede ritzege voor Tim Merlier in deze Giro. Nooit eerder lukte het hem om meer dan één keer te winnen in een grote ronde. Hij lijkt dus helemaal hersteld van zijn valpartij eerder in Italië.

» Vier ooievaarsjongen dood nadat nestplaats het begeeft: “Ze waren de trots van de gemeente”:

Jannick De Turck zamelt geld in voor een nieuwe nestpaal voor het ooievaarskoppel Arthur en Frieda. Vorige week ging de dode boom tegen de vlakte waarop hun nest was bevestigd. Een dubbele ramp want niet enkel de nestplaats ging verloren maar ook de vier ooievaarsjongen van Arthur en Frieda.

» Milan Donie helpt Jarno Widar aan ereplaats in Alpes Isère Tour:

Milan Donie kon met zijn ploegmaats van Lotto Dstny Development Team Jarno Widar naar de spits van het gebeuren loodsen. De Fransman Killian Verschuren toonde zich de snelste van een groepje. Widar was derde. Donie werd 55ste, op een kleine minuut van de koplopers. Henri Vandenabeele gaf ruim drie minuten toe. (tvm)

» Louis Lenaerts (78), 27 jaar schepen in Zandhoven geweest, overleden:

Oud-schepen Louis Lenaerts uit Pulderbos is op zijn 78ste overleden. Hij was een monument in de Zandhovense gemeentepolitiek. De uitvaart vindt woensdag 29 mei om 10 uur plaats in de kerk van Pulderbos.

» Katrien (38) breidt aanbod van Foodbart uit met koffiebar Zjat:

Sinds kort niet alleen maar hamburgers en salades bij Foodbart in Deinze, maar ook koffie, thee en zelfgemaakte taarten. Katrien Leyman (38) opende in de hamburger- en saladebar de pop-up koffiebar Zjat, waar ze nog tot eind augustus het aanbod van Foodbart zal aanvullen.

» Gerrit Major ziet ex-ploeg Oostkamp meteen terug met Sijsele:

Ondanks het vertrek van kampioen Avanti Brugge naar TDM1 zijn er volgend jaar nog een pak West-Vlaamse derby’s te spotten in TDM2. Vorig seizoen zaten Oostkamp en Avanti Brugge nog elk in een andere reeks. Dit jaar spelen zowel Sijsele, Oostkamp als Finexa Basket@Sea in dezelfde reeks (TDM2B). De nieuwe Sijsele-coach Gerrit Major mag het dus meteen opnemen tegen zijn ex-ploeg Oostkamp. (av) 

» Leerlingen uit 22 lagere scholen kampen voor ticket naar Olympische Spelen in Parijs:

Tweeëntwintig lagere scholen uit de wijde regio gingen donderdagnamiddag de competitie met elkaar aan. In het Sport Vlaanderen domein van Hofstade bekampten ze elkaar in verschillende sportproeven. De hoofdprijs is een VIP uitstap naar de Zomerspelen in Parijs.

» Dan toch groen licht voor islamitisch cultureel centrum: provincie verleent omgevingsvergunning:

De provincie Oost-Vlaanderen heeft een omgevingsvergunning afgeleverd aan Safadender vzw. Nadat eerdere aanvragen door de vereniging uit Denderleeuw werden afgewezen staat het licht deze keer wel op groen om het gebouw in de Stationsstraat om te bouwen tot een cultureel centrum.

» Donjet Shkodra voetbalt ook volgend seizoen nog bij Mandel United:

Mandel United heeft het contract van Donjet Shkodra verlengd. De ervaren middenvelder en ex-prof streek vorig seizoen neer in de Skyline Arena en ondanks blessureleed was hij zowel op als naast het veld van toegevoegde waarde. (av) 

» Familie Veuls staat met negen lopers aan de start van Bilzen Run: oudste is 80 jaar, jongste 11:

Na enkele jaren afwezigheid keert Bilzen Run zondag terug naar de plaats waar het begon: de Markt in het centrum. Meer sfeer, meer samenhorigheid. Deze waarden passen perfect bij de familie Veuls. Met negen, verspreid over drie generaties, komen ze aan de start.

» Diefstal schilderijen kan vijftiger twee jaar cel opleveren: “Hij was onder invloed van speed”:

Tot twee keer toe gingen inbrekers met een duur schilderij aan de haal in de kunstgalerij van David De Graef in Brugge. Daders Pascal C. (52) en Stef D. (46) riskeren een fikse celstraf.

» Erpe-Mere wordt Boekstartgemeente:

Boekstart is een nieuw programma in de gemeentelijke bibliotheek dat ouders samen met hun baby of peuter wil laten genieten van boeken. “Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met boeken, gaat er een wereld van verbeelding én nieuwe woorden voor hen open”, luidt het.

» Valerie Demey valt naast podium in Ronde van Bretagne:

Valerie Demey werd vierde in de tweede etappe van de Ronde van Bretagne. De renster van VolkerWessels Women’s Pro Cycling Team moest in een spurt met vijf Sarah Roy, Sanne Cant en Alessia Vigilia laten voorgaan. 

» Jong Cercle promoveert naar eerste nationale, match tegen Sporting Hasselt gaat niet door:

Hoewel Jong Cercle zich volop aan het voorbereiden was op de wedstrijd in de eindrondestrijd tegen Sporting Hasselt, gaf Voetbal Vlaanderen woensdagavond te kennen dat de wedstrijd niet meer dient gespeeld te worden. Zoals verwacht promoveert Jong Cercle zo naar eerste nationale. Daar kijkt het nu al uit naar de derby tegen FC Knokke. Eerst mogen de spelers op een welverdiende vakantie. (av) 

» Kust verwacht dat Beaufort straks 30 miljoen euro oplevert voor lokale economie:

Ongeveer 30 miljoen euro: dat is de (in)directe economische return die de kust verwacht van de kunsttriënnale Beaufort. Dat zegt provincieraadslid Patrick De Klerck (Open VLD).

» Schilde en Lier brengen hun verwante kunstenaars samen: duotentoonstelling Albert Van Dyck - Oscar Van Rompay:

Op 25 augustus 2024 zal het precies 125 jaar geleden zijn dat de Lierse kunstschilder Oscar Van Rompay in Lier geboren werd. Het Huis van Oscar in Lier besloot die verjaardag op een ven bijzondere manier te celebreren. Het kwam tot een mooie samenwerking met het Museum Albert Van Dyck, die generatiegenoot en thematisch verwante kunstschilder uit Schilde.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium