Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Minstens vier doden bij instorting van cocktailbar in toeristisch centrum van Mallorca:

Minstens vier mensen zijn omgekomen en 27 anderen raakten gewond toen het glazen terras van een cocktailbar in Palma, de hoofdstad van Mallorca, instortte. Donderdagavond waren reddingswerkers nog volop aan het zoeken naar slachtoffers.

» Verrassende move in de trainerscarrousel: Carl Hoefkens op weg naar NAC Breda, Besnik Hasi weer in beeld bij KV Mechelen :

Een verrassende move in de trainerscarousel. Carl Hoefkens (45) kiest niet voor KV Mechelen. Hij wordt normaliter de nieuwe coach van de Nederlandse tweedeklasser NAC Breda.

» Geen heropbouw maar nieuwbouw voor kleuterschool Het Wezeltje in Veldwezelt:

Bijna één jaar na de fatale brand die kleuterschool Het Wezeltje in Veldwezelt aanzienlijk beschadigde, staat het eindelijk vast: het afgebrande gebouw wordt niet heropgebouwd maar er komt een nieuw schoolgebouw even verderop in het dorp.

» VIDEO. Luke Littler doet het als een groot kampioen: dartsfenomeen gooit negendarter en wint prestigieuze Premier League:

Luke Littler heeft alweer geschiedenis geschreven. De 17-jarige Engelsman schreef donderdag de Premier League darts op zijn naam, zijn eerste eindwinst van een major. In de finale gooide The Nuke een negendarter en versloeg hij wereldkampioen Luke Humphries met 11-7.

» Stad huldigt Ultima-winnaar Alexander: “Je bent overal ter wereld actief, maar blijft ook kijken naar Roeselare”:

De stad huldigde donderdag danser en choreograaf Alexander Vantournhout. De Roeselarenaar won onlangs de Ultima Award voor Podiumkunsten. “Je zal levenslang een ambassadeur zijn voor de stad.”

» KempenAIR ballonfestival 2024 verhuist noodgedwongen naar andere locatie: “Te veel water op McCain-site”:

De organisatoren van het KempenAIR ballonfestival werken noodgedwongen aan de uitvoering van een plan B. De McCain-site waar de ballonmeeting had moeten doorgaan is veel te drassig. Boshoven wordt wellicht het alternatief maar praktisch en administratief wordt het een race tegen de klok.

» Werf van historisch poortgebouw Begijnhof staat in de kijker: “Zowel onthaalruimte als vakantiewoning en B&B”:

Een van de blikvangers tijdens Open Wervendag van zondag 26 mei is ongetwijfeld het achttiende-eeuws poortgebouw van het Begijnhof in Turnhout. Begin dit jaar startte de restauratie van het eeuwenoude gebouw naar een onthaalruimte, met B&B, vakantie- en conciërgewoning. “We ontdekten al een eeuwenoud plafond en een oude kelder”, zegt Kurt Loomans van Erfgoed en Visie.

» West-Vlaamse olympiërs Van Zandweghe - Vyvey en Europese vicekampioen Marlon Colpaert houden laatste algemene repetitie op World Cup II in Luzern:

Van vrijdag tot en met zondag wordt op de Rotsee in het Zwitserse Luzern de tweede manche van de World Cup 2024 geroeid. Drie West-Vlamingen komen daar het water op. Niels Van Zandweghe en Tibo Vyvey starten in hun olympisch nummer, de dubbeltwee lichtgewicht. Marlon Colpaert wil zich in skiff lichtgewicht als kersvers Europese vicekampioen in de kijker roeien.

» Man in de cel na ontvoering in Sint-Gillis:

In de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 mei is in de Brusselse gemeente Sint-Gillis een man ontvoerd. Enkele uren later konden in het West-Vlaamse Marke al drie verdachten worden opgepakt, van wie er uiteindelijk een onder aanhoudingsbevel werd geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket donderdag.

» VIDEO. Besiktas wint Turkse beker na doldwaze slotfase tegen het Trabzonspor van Thomas Meunier:

Besiktas heeft donderdagavond de Turkse beker in de wacht gesleept. Het won in de finale met 3-2 van Trabzonspor na een doldwaze slotfase. Het is voor Besiktas al de elfde beker uit de clubgeschiedenis.

» Red Panthers verslaan ook India in Antwerpen in Hockey Pro League, Red Lions poetsen blazoen op:

De Belgische hockeyvrouwen hebben donderdagavond in Antwerpen hun zesde wedstrijd in de Hockey Pro League (HPL) gewonnen. De Red Panthers versloegen India met 2-0.

» Goedele Liekens gehackt via nagemaakte e-mail van Steven Creyelman: “Ze hebben bijna vier maand meegekeken”:

Kamerlid Goedele Liekens (Open VLD) is gehackt. Dat meldt ze op X, het vroegere Twitter, en bevestigt ze aan onze redactie. “Alle teksten, berichten, foto’s, mijn medisch dossier, alles hebben ze kunnen bekijken. Ongeveer vier maand lang.”

» Zuhal Demir krijgt duivelsoren op verkiezingsborden in Dilsen-Stokkem:

Op verschillende plekken in Dilsen-Stokkem zijn de verkiezingsborden van Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) beklad. De partij dient een klacht in.

» Gedicht van Junior Stadsdichter Anna prijkt op muur van Flink en Fris:

Wie langs het gebouw van turnclub Flink en Fris in de Beversesteenweg rijdt, merkt ongetwijfeld de grote mural op die daar onlangs op de muur werd aangebracht. Kunstenares Red Lobster plaatste er het gedicht van Anna Deketelaere waarmee ze vorig jaar Junior Stadsdichter werd.

» SCHOENEN AAN DE HAAK. Kwaaltjes deden Felix Reuse beslissen om te stoppen: “Zo’n blessure heeft tijd nodig en die was er niet”:

Nu het voetbalseizoen er zowat overal op zit, zijn er ongetwijfeld spelers die hun laatste match gespeeld hebben. In onze reeks ‘Schoenen aan de haak’ geven we de afzwaaiers een laatste keer het woord als voetballer. Vandaag is dat Felix Reuse (34), icoon van Winkel Sport, maar sinds januari even aan de slag geweest bij KM Torhout tot een blessure over zijn voetballot besliste.

» Aaron Blommaert wil dit weekend een date met jou op Bokrijk Festival: “Het zal superfijn zijn”:

Zaterdag uit de bol gaan op Abba’s ‘Dancing Queen’ en zondag meebrullen met ‘Zonde’ van Aaron Blommaert. Strak plan? Dan moet u dit weekend naar Bokrijk Festival.

» SCHOENEN AAN DE HAAK. Ex-topscorer Pieter-Jan De Backere wordt bestuurder én greenkeeper van SV Ingelmunster: “Altijd al een passie voor gras gehad”:

Nu het voetbalseizoen er zowat overal op zit, zijn er onvermijdelijk spelers die hun laatste match gespeeld hebben. In onze reeks ‘Schoenen aan de haak’ geven we de afzwaaiers een laatste keer het woord als voetballer. Waarom Pieter-Jan De Backere van SV Ingelmunster nu al weet dat hij het voetbal niet zal missen, lees je hier.

» Kringloopwinkel Okazi belevert winkel in stadscentrum met de fiets:

Kringloopwinkel Okazi gaat voortaan goederen transporteren van hun magazijn naar hun Boutique in het hart van Hasselt met een cargofiets. “Een oplossing voor de overlast door vrachtwagens in de stad en het draagt ook bij aan een schoner milieu.”

» “United heeft op twee vlakken mentaal voordeel”: ex-speler Hans Vanwijn over clash tussen Limburg United en Antwerp Giants:

Jonas Delalieux zorgde er woensdag met een buzzerscore voor dat Limburg United vrijdag (20 uur) een allesbeslissend duel mag spelen in en tegen Antwerp Giants. Hans Vanwijn weet hoe dat voelt: acht jaar geleden flikte hij het met United ook tegen Oostende. Als ex-speler van beide clubs is de Beringenaar de ideale man om de clash te ontleden.

» Meegesleurde auto van Esther kosteloos getakeld, en dat is niet het enige goede nieuws: “Vandaag is een goede dag”:

In Moelingen is het wrak getakeld van de auto van Esther Steijns. De wagen is vrijdag meegesleurd door het kolkende water van de rivier Berwijn. Haar verzekeringsmakelaar en een Genkse depannagedienst sloegen de handen in elkaar om Esther kosteloos te helpen. Daarnaast kreeg ze nog goed nieuws.

» Nederland reageert op nieuwe Maasbrug: “België krijgt alles, wij krijgen niets”:

De Nederlandse gemeente Echt-Susteren kijkt met jaloerse blikken naar hoe Maaseik de omgeving van de toekomstige nieuwe Maasbrug zal ontwikkelen. “België krijgt een prachtig landmark, wij hebben een bordeel en krotten.”

» Milan-doelman Mike Maignan blesseert zich aan vinger, maar EK lijkt niet in gevaar:

Mike Maignan, de Franse doelman van AC Milan, heeft op training een blessure opgelopen aan zijn vinger, maar daarbij niets gebroken. Dat maakte zijn club donderdag bekend, zes dagen voor de start van de voorbereidingen van Les Bleus voor het EK voetbal. Zijn EK zou wel niet in gevaar zijn.

» Tim Merlier dient criticasters in Giro van antwoord met de pedalen: “Ze probeerden me de voorbije dagen uit mijn kot te lokken”:

Tim Merlier (31) is een man van weinig woorden, maar die ene oneliner die hij in Padua liet optekenen, verraadde veel. “De haters zullen teleurgesteld zijn. Het zou niet slecht zijn indien ik in Rome een 3-3 kan maken tegen Milan en mijn tiende zege van het seizoen pak.”

» Novak Djokovic lijkt net op tijd in vorm voor Roland Garros en schaart zich bij de laatste vier in Genève:

De Servische nummer 1 van de wereld Novak Djokovic heeft zich donderdag geplaatst voor de halve finales van het ATP 250-toernooi in het Zwitserse Genève (gravel/579.320 euro).

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium